Başkasının Telefonunu Takip Etmek İçin Ne Yapabilirsiniz?

Gokmen Senturk

Günümüzde internetin güvenli kullanımı, çocuklarımızın ve sevdiklerimizin güvenlikleri için başkasının telefonunu takip etme isteyebiliriz. Ya da bizi aldattığına inandığımız partnerimizin telefonunu izleyerek delil elde etmeye çalışabiliriz. Fakat başka birinin telefonunu izleme için en kesin ve güvenilir yol nedir? İşte yazımızda bununla ilgili bilgileri ve hangi yolları kullanmanız gerektiğini paylaşacağız.

İçindekiler

Başkasının Telefonunda Neleri Takip Edebilirsiniz?

Hepimiz zaman zaman kendi telefonumdan başka telefonu kontrol etme nasıl olur diye merak edebiliriz.  Bunun güvenlik açısından önemli olduğunu biliyoruz. Örneğin internet zorbalarına ve sapıklara karşı çocuklarımızı korumak amacıyla onların sosyal medya hesaplarını izlemek en doğal hakkımızdır. Böylelikle başlarına kötü bir şey gelmeden önlem alma ve hatta kötü insanları yakalatma şansımız olur.

Ayrıca gönderilen ve alınan SMS mesajları da bize çok bilgi verir. Çocuklarımızın kimlerle yazıştığını bilmek içimizi rahatlatabilir. Başkasının telefonunda gelen ve giden aramaları da takip edebiliriz. Aramaların hangi numaradan ve ne zaman yapıldığı, ne uzunlukta olduğu büyük ipuçları barındırabilir. Elbette telefondaki tüm görselleri de görebiliriz.

Kendi telefonumdan başkasının telefonunu takip etmek istediğinizde mSpy uygulamasının diğer özellikleri, telefona yüklenen uygulamalar, konum bilgisi, internet aktivitesi, takvim ve ajanda takibidir. Tüm bunları görebilmemiz hem çocuklarımızın ve sevdiklerimizin attıkları her adımdan haberdar olmamızı sağlar, hem de internet yoluyla gelebilecek bir zarardan onları korumamızı sağlar. Çünkü çocuklarımızın ve sevdiklerimizin güvenliği her şeyden daha önemlidir ve herkesle iletişim kurdukları cep telefonlarının içinde tüm bilgiler gizlidir.

Ayrıca Okuyun Telefon Numarasından Konum Bulma Işlemi Nasıl Yapılır?

mSpy Uygulamasını Telefon İzlemek İçin Nasıl Kullanırız?

mSpy, en eski tecrübeli telefon casus takip programlarından biri olarak tüm dünyada milyonlarca kullanıcıya sahiptir. Telefondan başka bir telefonu kontrol etme konusunda uzmanlaşmış olan mSpy, size şu hizmetleri sunar:

  • Gelen ve giden arama takibi
  • Alınan ve gönderilen SMS mesajlarının takibi
  • WhatsApp da dahil olmak üzere tüm mesajlaşma uygulamalarındaki mesajların takibi
  • Gerçek zamanlı konum bilgisi
  • Geo-fencing ile güvenli bölge dışına çıkıldığında uyarı verme
  • Telefona yüklenmiş uygulamaların uzaktan kontrolü
  • Uygulama engelleme
  • Keylogger ile önceden belirlenmiş kelimeler telefonda kullanıldığında uyarı verme
  • Ekran kaydı alabilme
  • Tüm fotoğraf ve videoları takip edebilme
  • Gelen ve giden e-postaları okuma
  • Kişi listesine erişim
  • Takvime erişim
  • Uygulama hedef telefondan sizden habersiz silindiğinde bildirim alırsınız
mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın

Yukarıda sıraladığımız tüm özellikleri tek bir uygulama ile sorunsuz ve anında elde edebilirsiniz. mSpy ile çocuklarınızın ve sevdiklerinizin artık ne zaman, nerede ve kimlerle oldukları konusunda endişelenmenize gerek yok. Sitenin sizin için açmış olduğu hesaptan telefonunuzdan, bilgisayarınızdan ya da tabletinizden, dilediğiniz zaman kontrol panelinize girerek hedef telefonun tüm aktivitesini görebilirsiniz.

Günümüz gençleri artık farklı birçok dijital gelişme il yüz yüze ve aileler bu nedenle endişe içindeler. Ebeveyn kontrolünün bu anlamda zor olduğunu bilmek ise endişeleri arttırıyor. Fakat mSpy yazılımı sayesinde başka birinin telefonunu takip etmek artık çok kolay.

Çocuklarınız internette, siber zorbalık, dolandırıcılık, kişisel bilgilerin çalınması, cinsel saldırı ve buna benzer daha birçok kötü muameleye maruz kalabilirler. Sosyal sınırları, yetişkinler kadar iyi bilmeyen çocuklar, kendilerinden istenen bazı özel bilgileri kötü niyetli kişilere aktarabilirler. Bu nedenle en güvenli yol mSpy yazılımı ile telefonlarını takip etmektir.

mSpy Uygulamasını Etkili Yapan Özellikler Nelerdir?

mSpy sizin yerinize her şeyi düşünerek kolay ve güvenilir bir kullanım sunar. Öncelikle hedef telefona yüklendikten sonra ekranda herhangi bir simge görünmez. Çünkü gizli modda çalışır. Karşı tarafın ruhu bile duymadan telefondaki bilgileri alarak kontrol panelinize rapor olarak gönderir. Ayrıca bazı diğer uygulamalar gibi telefonun pilini bitirmez.

Bir diğer özelliği de kurulumun yalnızca dakikalar içinde tamamlanmasıdır. Çocuğunuz banyodayken ya da uyuyorken telefonuna fiziksel erişim sağlayarak müşteri hizmetlerinin size e-posta yoluyla gönderdiği yönergeleri uygulayarak yazılımı dakikalar içinde telefona yükleyebilirsiniz. İlk andan itibaren yanınızda bulunacak olan ve 7/24 çalışan müşteri hizmetlerine aklınıza takılan her konuda ve her dilde soru sorabilirsiniz.

mSpy aynı anda telefonda bulunan birden fazla özelliğin izlenmesine olanak tanır. Gelen ve giden aramalar, mesajlar, sohbet uygulamaları, sosyal medya platformları, konum bilgisi, görsel medya, internet aktivitesi ve daha pek çok özelliği aynı anda görüntüleyebilir, herhangi şüpheli bir durumda ise uyarı mesajı alırsınız. Üstelik hedef telefona bir kez yüklendikten sonra artık telefona uzaktan erişim ve kontrol sağlarsınız.

Telefondan silindiğinde sizin mutlaka haberiniz olur. Kontrol panelinize ve telefonunuza gönderilen bildirimler ile uygulamanın silindiğini öğrenebilirsiniz. Ayrıca müşteri gizliliğine duyarlı olduğu için tüm bilgileriniz güvendedir ve kesinlikle üçüncü taraflarla paylaşılmaz. Bu özellikleri nedeniyle mSpy başkasının telefonunu yönetme için en çok tercih edilen casus telefon takip programıdır.

Ayrıca Okuyun Telefon Numarasından Konum Bulma Programı Nedir?

Sonuç

Çocuklarımızın yaşam deneyimi bizler kadar olmadığından internet yoluyla onlara gelebilecek kötülükleri ve kötü niyetli kişileri tam ayırt edemeyebilirler. İstemeden de olsa böyle insanlarla iletişime geçerek ya da bazı zararlı yazılımları telefonlarına yükleyerek hem kendilerine hem ailelerine zarar verebilirler. mSpy telefon takip programı ile birinin telefonuna nasıl girilir sorusu ortadan kalkıyor.

mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın

Ebeveyn kontrol uzmanı. Uzun yıllar yurtdışında ebeveyn kontrol uygulamaları üzerine çalışmış ve telefon takip uygulamalarının Türkiye’de yerelleştirilmesine yardımcı olmuştur. Uzman yazar olarak çeşitli yayınlarda engin tecrübelerini paylaşmaktadır.

Yanıt bırak:

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Üste Dön

mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın