Başka Telefona Gelen Mesajı Görme Mümkün Müdür?

Gokmen Senturk
başkasının mesajlarını nasıl görebilirim
Yaşamımızı yakından ilgilendiren tüm bilgiler telefonlarımızda kayıtlı. Ayrıca akrabalarımızla, arkadaş ve dostlarımızla iletişim kurmak için de sürekli olarak anlık mesajlaşma uygulamalarını kullanıyoruz. Bazı durumlarda başka bir telefona gelen mesajları görmek isteyebiliriz. Peki telefona gelen mesajları internetten görebilir miyiz? Bunun için ne yapmak gerekir?

İçindekiler

Başkasının Telefonuna Gelen Mesajları Okuma Programı Nedir?

Daha önce de söylediğimiz gibi, telefonlarımızın içinde hayatımızın her noktasına dair bilgiler bulunuyor. Konuştuğumuz kişilerden, gittiğimiz yerlere, katılacağımız etkinliklerden, çektiğimiz fotoğraflara kadar her detay telefonlarımızda kayıtlı.

Bu nedenle bir başkasının telefonuna baktığımızda ona dair birçok şey öğrenebiliriz. Başka bir telefona gelen mesajları görmek istememizin birden fazla nedeni olabilir Örneğin,

  • Eşinizin ya da sevgilinizin aldattığından şüpheleniyor ve onu ifşa etmek ya da boşanma işlemleri için kanıt arıyor olabilirsiniz.
  • Çocuğunuzun taciz, zorbalık ya da şiddet mağduru olmasından korkuyor ve bunun doğru olup olmadığını bilmek istiyor olabilirsiniz.
  • Ebeveynlerinizin ya da yaşlı akrabalarınızın internetteki dolandırıcıların eline düşmesinden korkuyor olabilirsiniz.
  • Arkadaşınızı onun için zararlı olan bir ilişkiye geri dönmekten ya da başını belaya sokmaktan korumak istiyor olabilirsiniz.
  • Bir bağımlılığı geride bırakmaya çalışan arkadaşınıza yardımcı olmak istiyor olabilirsiniz.

başka telefona gelen mesajı görme

Bu gibi durumlarda başkasının telefonuna gelen mesajları kendi telefonuma yönlendirme mümkün müdür diye merak etmeniz normaldir. Unutmayın ki başkasının mesajlarını okumak isterken kendiniz ve onlar için güvenli bir yöntem seçmelisiniz.

Başka Bir Telefonun Mesajlarını Okumak Nasıl Ücretsiz Olur?

Başka bir telefona gelen mesajı görme için ücretsiz yöntemler bulunmakta. Eğer para harcamaktan çekiniyorsanız ve ücretsiz bir yöntem arıyorsanız bunları deneyebilirsiniz. Gelin, beraber bu yöntemlerin hem iyi hem kötü yönlerini inceleyelim.

  • Takip etmek istediğiniz kişi meşgulken telefonuna gizlice bakın.

Bu yöntemi denerken yakalanma şansınızın çok yüksek olduğunu ve zamanınızın kısıtlı olacağını unutmayın. Ayrıca telefonun şifresini de bilmek zorundasınız.

  • Bir bahane bulup telefonunu ödünç almayı isteyin.

İlk yönteme göre bu yöntemde daha çok zamanınız olacaktır ama mesajlarına baktığını anlamasına izin vermemelisiniz.  Yakalanma riskinin yüksek olduğu bu yöntemde elinizi çabuk tutmanız gerekiyor.

  • Telefonun sahibi uyurken cihazı sessizce alıp kontrol edin.

başka telefona gelen mesajları okuma

İşe yarar bir yöntem gibi görünse de yine yakalanma riskinin yüksek olduğunu aklınızdan çıkarmamalısınız. Telefon sahibinin aniden uyanması bir çuval inciri berbat edebilir. Ayrıca telefonun şifresini bu yöntemde de bilmeniz gerekiyor.

Bu yöntemlerin hepsi büyük bir yakalanma riski taşıyor ve siz telefona bakarken daha önceden mesajların silinip silinmediğini bilemezsiniz.

Ayrıca Okuyun 2024’te Gmail Hacking’de Nasıl Ustalaşılır?

Başka Telefona Gelen Mesajları Okuma İçin En İyi Yöntem

Şu ana kadar bahsettiğimiz tüm yöntemlerin büyük dezavantajları bulunuyordu. Başka bir telefonun şifresini bilmek ya da yakalanmadan telefonda gezebilmek oldukça zor işler. Ayrıca siz bakana kadar telefonun sahibi mesajları silmiş, fotoğraflardan kurtulmuş ve arama geçmişini temizlemiş olabilir. Yanlış kişilere bulaşmış çocuğunuz ya da sizi aldatan eşiniz onu yakalayacağınızdan korkarak telefonundan bu bilgileri siliyor olabilir. Kötü niyetli kişilerle iletişime girmiş olan çocuğunuz ya da sizi aldatan eşiniz, telefonlarındaki bilgileri düzenli olarak siliyor olabilir.

Bu tür durumlarda en iyi çözüm mSpy telefon takip programıdır. mSpy nedir diye soracak olursanız sadece başkasının mesajlarını okuma programı demek yanlış olur çünkü mSpy bundan çok daha fazlası.

Çocuğunuzun, eşinizin ya da bir akrabanızın telefonuna gelen mesajları okumak için en iyi yöntem olan mSpy size birçok özellik sunuyor. Bunlardan biri de sosyal medya platformlarındaki gönderilere ve mesajlara da erişebilmeniz. SMS yöntemiyle mesajlaşmak artık geride kaldı ve Instagram, WhatsApp, Twitter, Snapchat gibi uygulamaları gözlemleyebilmek çok işinize yarayacaktır.

başkasının mesajlarını okuma programı

Ayrıca mSpy sayesinde sizi aldattığından şüphelendiğiniz eşinizin telefonunda kayıtlı olan tüm görsel medyaya ve fotoğraflara da erişebilirsiniz. Çocuğunuz gerçekten okula gidiyor mu yoksa dışarıda gezip yanlış kişilerle mi buluşuyor? Bunu mSpy’ın GPS takip özelliği ile öğrenebilirsiniz. Sadece mesaj okuma değil, daha birçok özelliği olan mSpy eminiz ki tam size göre. Sadece mSpy’ın sitesine girin, kendinize en uygun abonelik paketini bulun ve telefon takibi yapmaya başlayın. Başka bir telefonun mesajlarını okumak işte bu kadar kolay.

Başka Telefona Gelen Mesajları Okumak Yasal Mı?

Başka birinin telefonuna gelen mesajları okumak yasal mıdır? Sonuçta başka bir telefonu gizlice gözetliyor ve mesajlarını okuyorsunuz. Bu işlem bazı durumlarda yasal, bazı durumlarda ise yasal olmayabiliyor. Yasal olduğu durumları şöyle listeleyebiliriz:
  • Cihazın sahibi sizseniz
  • 18 yaşın altında bir bireyin telefonunu takip ediyorsanız
  • Takip ettiğiniz telefonun sahibi takip edilmeye izin veriyorsa
  • Bir şirkete ait olan bir telefonu takip ediyorsanız yasal bir iş yapıyorsunuz demektir.

baskasının mesajlarını nasıl gorebilirim

Bu ciddi bir konu ve takip edilen telefonun sahibine takip ettiğinizi söylediğiniz sürece yaptığınız şeyler yasal olarak sayılıyor. Takip ettiğiniz kişi sevdiklerinizden biriyse ise işler değişiyor, onların güvenliğini sağlamaya çalıştığınız için takip etmek yasal sayılıyor.

Başkasının Telefonuna Gelen Mesajları Okumak İçin mSpy Uygulamasını Nasıl Yüklersiniz?

mSpy uygulamasını yüklemek ve çalıştırmak son derece kolay. Öncelikle siteye girerek kendiniz için uygun olan planlardan. birini seçmelisiniz. Ardından sizden istenen bilgileri girerek üyeliğinizi başlatmalısınız. Hedef cihazdaki Play Store’da Play Protect özelliği varsa bunu kapamalısınız. Ardından mSpy sitesinden yazılımı hedef telefona yükleyebilirsiniz. Yükleme işlemi biter bitmez mSpy’da açtığınız hesaptaki kontrol panelden hedef telefonu izlemeye anında başlarsınız.
Bu adımların detaylı bir açıklaması müşteri hizmetleri tarafından size E-posta aracılığıyla gönderilecektir. Ayrıca yükleme sırasında yardıma ihtiyacınız olursa yine müşteri hizmetleri devreye girerek size yardımcı olacaktır. Unutmayın, programı yüükleyeceğiniz telefonun ekran kilidinin açık ve şarjının dolu olması gerekmektedir.

Sonuç

Sonuç olarak başkasının telefonuna gelen mesajları okuma programı kullanmak için birden fazla sebebiniz olabilir. Telefon takibi yapabilmek içinse ücretsiz bir program arıyor olabilirsiniz. Bu ücretsiz yöntemlerin hepsinin büyük bir yakalanma riski ve telefonun şifresini bilmek gibi bir gerekliliği bulunuyor. Oysa mSpy sunduğu hizmetler ve sorunsuz çalışması nedeniyle telefon takip uygulamaları içinde öne çıkan önemli bir çözümdür. Neyin yasal, neyin yasal olmadığına dikkat etmenizi de öneriyoruz.

mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın

Ebeveyn kontrol uzmanı. Uzun yıllar yurtdışında ebeveyn kontrol uygulamaları üzerine çalışmış ve telefon takip uygulamalarının Türkiye’de yerelleştirilmesine yardımcı olmuştur. Uzman yazar olarak çeşitli yayınlarda engin tecrübelerini paylaşmaktadır.

2 Comments

  • Makalede çok fazla belirsizkik var. mSpy işe yarıyor mu yaramıyor mu? Ayrıca belirtildiği gibi çalışmazsa para iadesi alabilirmiyim? Uygulama denemeye değer gibi ama dolandırılmak istemiyorum…

    • Merhabalat Yusuf bey, öncelikle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
      mSpy tam yasal bir uygulama bunu https://www.mspy.com web sitemize giriş yaparak yasal politikası ile tanışa bilirsiniz.
      Sayısız sayda müşterimiz kullanıp memnun kaldı, sizlerin de memnun kalacağınıza eminiz.

Yanıt bırak:

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Üste Dön

mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın