Kolayca karşı tarafın telefonuna girmek için bilmeniz gerekenler

Gokmen Senturk

Teknoloji hayatımıza kolaylıklar getirdiği kadar sevdiklerimize zarar verecek içerikleri de beraberinde getirmiştir. Bu nedenle eğer siz de sevdiklerinizi bu zararlı içeriklerden kurtarmak istiyorsanız mSpy gibi güvenilir bir uygulama ile başka bir telefona bağlanma işlemini hızlıca yaparak onları bu içeriklerden uzak tutabilirsiniz.

İçindekiler

Başkasının Telefonuna Girmek İstediğimizde Hangi Bilgileri Elde Edersiniz

Günümüzde insanların çoğu, teknolojiyle gelişen araçların olumsuz etkilerinden şikâyet etmektedirler. Çünkü bu çağda her şeyin ulaşılabilir olması, bir yandan hayatımızı kolaylaştırırken diğer yandan sevdiklerimizi tehlikeye açık hale getirmektedir. Son zamanlarda sosyal medya uygulamaları, art niyetli insanların yaşlıları ve çocukları kazandırmayı amaçladığı bir ortam haline gelmiştir. Bu nedenle onları sanal dünyanın tehlikelerinden uzak tutmak gerçek dünyadaki tehlikelerden korumak kadar önemli hale gelmiştir.

Kulağınıza sevdiklerinizin sanal dünyalarını izlemek imkânsız gibi gelebilir ancak gelişen teknoloji sayesinde bunu kolay ve güvenilir şekilde yapabilirsiniz. mSpy gibi güvenilir bir uygulama ile sevdikleriniz hakkında elde edebileceğiniz bilgilerden bazıları şunlar:

  1. Çağrı geçmişi

Bu uygulama sayesinde sevdiklerinizin kimi aradığını veya kim tarafından arandığını kolayca öğrenebilir ve kiminle ne kadar süre konuştuğunu görebilirsiniz.

  1. Mesajlar

mSpy gibi donanımlı uygulamalar size sevdiklerinizin kiminle ne hakkında konuştuğunu görmenize imkan tanır.

  1. Sosyal medya hareketleri

Bu uygulamaları kullanarak sevdiğiniz kişinin sosyal medya uygulamalarını kolayca takip edebilir ve yaptığı tüm etkinlikleri izleyebilirsiniz.

  1. Medya içerikleri

mSpy gibi uygulamalarla sevdiğiniz kişinin galerisine erişim sağlayarak uygunsuz içeriklerin gelip gelmediğine veya gönderilip gönderilmediğini kolayca takip edebilirsiniz.

  1. Konum

Bu takip uygulamaları ile sevdiğinizin sizden habersiz nereye ne zaman gittiğini veya sizin belirlediğiniz alanlardan çıkıp çıkmadığını bildirim alarak kolayca öğrenebilirsiniz.

Yukarıda da listelenen bilgiler sayesinde onların sosyal medyalarında veya telefonda attıkları her adımı kolayca izleyebilir, onlara zarar vermek isteyen insanlardan uzak tutabilirsiniz.

Son olarak, bu uygulamaların amacı başkalarının telefonunu girerek onları hacklemeye teşvik etmek değil yaşlı ve çocuk gibi sanal dünyanın tehlikelerine daha fazla açık olan insanları korumaktır.

Ayrıca Okuyun Başka Birinin Telefonunu Hacklemek İçin Ne Yapmalısınız?

Hangi Yöntemleri Kullanabilirsiniz?

Sevdiklerinizi korumak için onların sanal dünyalarını izlemek istiyorsanız eğer karşınıza telefondan ve bilgisayardan başkasının telefonuna girmek için çok fazla yöntem çıktığını göreceksiniz. Ancak bunların hangisinin güvenilir olduğuna karar vermek zordur. Bu nedenle yaptığımız araştırmalar sonucunda kullanıcıların etkili olduğunu belirttiği en iyi dört yöntemi size tanıtmayı amaçlıyoruz.

 1. mSpy Gibi Casus Uygulamaları

Bu uygulamalar, sevdiklerinizi sanal dünyanın tehlikelerinden uzak tutmanız amacıyla başkasının telefonuna sızma işlemini yapmanız için tasarlanmıştır. Kurulumu çok kolay olan bu uygulamaları edinmek için yapmanız gereken sadece üç adım vardır. İlk olarak e-postayla ücretsiz bir hesap açın daha sonra size sunulan birçok plandan ihtiyacınız olanı seçin ve kişisel kontrol panelinize giriş yapın.

mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın

Böylece sevdiklerinizin sosyal medya uygulamalarında yaptığı konuşmalar, gönderdiği görseller, gittiği yerler başta olmak üzere telefonda yaptıkları her etkinliği görebileceksiniz.

2. Kaba Kuvvet Saldırısı

Teknoloji gelişmeden önce en çok kullanılan yöntemlerden biridir. Deneme-yanılma yoluyla telefonun şifresini çözme yöntemi olarak bilinir ve yoğun bir çaba ve zaman gerektirir. Uygulanması için tek bir altyapı gerekmediği için kolay ve basit görünür ancak çok risklidir. Çünkü sevdiklerinizin telefon şifresini kırmanız gerektiği için onun şifresini tahmin etmeniz gerekiyor. Bu yüzden yakalanma ihtimaliniz çok yüksek.

Özellikle parmak izi ve yüz taraması teknolojileri nedeniyle şifreyi kırmak için sevdiklerinize fiziksel olarak ihtiyaç duyacaksınız. Örneğin, çocuğunuzun telefonuna bakmak istediğimizde onun parmağını kullanmalısınız veya telefonunu yüzüne tutmalısınız. Ancak bunu yaparken çocuğunuz uyanırsa sizin ona güvenmediğinizi düşünerek size cephe alabilir. Bu nedenle bu yöntemi kullanırken çok dikkatli olmalısınız.

3. Bluetooth Korsanlığı

Bu yöntem hedef telefondaki bir güvenlik açığından yararlanarak karşı cihazın bilgilere erişmesi dir. Eğer bilgilerine erişmek istediğiniz telefon bir süre güncellenmediyse, Bluetooth ile yapılacak bir güvenlik saldırısına açık olma ihtimali yüksektir. Bu yöntem de bu ihmalden yararlanarak çalışır. Ancak çalışması için telefonunuza ücretsiz bir Bluetooth hack aracı indirmelisiniz. Bu aracı sisteminize yükledikten sonra Bluetooth aygıtınızı açarak hedef telefona telefonunuzu bağlayın.

Ayrıca, Bluetooth’un bağlanması için telefonların birbirine yakın olması gerektiğini unutmayın. Bu işlemleri tamamladıktan sonra artık telefonun arama geçmişine ve mesajlarına ulaşabilirsiniz. Ancak dikkat etmeniz gereken nokta her ne kadar bu yöntem için kullanılan araç ücretsiz olsa da hedef cihazınız güncel ise bu yöntem hiçbir işe yaramayacaktır.

4. Spam Mesajları Gönderme

En kolay yöntemlerden biri olan bu yöntem denetlemek istediğiniz telefona bir kontrol mesajı göndermekle çalışır. Bu mesaj, hedef telefonun ayarlar menüsüne erişim sağlar. Böylece kullanıcıdan habersiz telefonun ayarlarında değişiklikler yapabilirsiniz. Ayrıca bilgisayardan SMS göndermediği için sadece telefonlarda kullanılabilir. Bu yöntem kolay ve gizli çalıştığı için kulağınıza hoş gelebilir ancak belirli bir web sitesi kimlik bilgilerinin erişimine izin verse bile sizin için asıl önemli olan kayıtlı verilerini göstermez.

Başka Birinin Telefonuna Girmek İçin En Iyi Çözüm Neden mSpy Dır?

Son teknoloji ile tasarlanmış olan mSpy uygulaması size güvenilir ve kaliteli sonuçlar göstermeyi kendine misyon edinmiştir. mSpy uygulamasını kullandığınızda karşı tarafın telefonuna girmek istediğinizde hem kendi bilgilerimizin çalınmasına neden olmazsınız hem de sevdikleriniz hakkında bilmek istediğiniz tüm bilgilere erişim sağlayabilirsiniz. Ayrıca mSpy’ın diğer uygulamalardan farkı size sadece kolay ve güvenilir bilgi sunması değil size pek çok avantajda sunmasıdır.

Sevdiklerinizi korumak istiyorsanız ancak teknoloji ile aranız çok iyi değilse mSpy size mAsistance hizmetini sunarak mSpy uygulamasını kolayca kurmanıza olanak sağlar. Ancak bunun için sadece bir miktar ek ödeme yapmanız gerekiyor. Bunun dışında size çok dilli bir web sitesi sunarak kendi ana dilinizde hizmet almanızı sağlar. Üçüncü avantajı ise size ekran kaydedici özelliğiyle sohbetleri kaydetme imkânı verir.

Ayrıca eğer hedef telefon iPhone ise telefona jailbreak uygulamadan mSpy uygulamasını indirerek sevdiklerinizi takip edebilirsiniz. Son olarak ise sizin sürekli güncelleme yapmanıza gerek kalmadan her beş dakikada bir verileri günceller ve size tüm bilgileri sunar.

Ayrıca Okuyun Başkasının Telefonu İzleme İçin Kullanabileceğiniz En Etkili Yöntemler

Sonuç

Özetle, sanal dünyanın zararları gün geçtikçe arttığı için çoğu insan, özellikle de ebeveynler, sevdiklerini korumak amacıyla başka bir telefona bağlanma işlemine başvurmaktadırlar. Böylece onların bilgilerine erişerek onları korumayı amaçlıyorlar. Hem sevdiklerinizi hem de kendi bilgilerinizi korumak için kolay ve hızlıca kurulan mSpy gibi donanımlı ve güvenilir bir uygulama kullanmanızı öneririz.

mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın

Ebeveyn kontrol uzmanı. Uzun yıllar yurtdışında ebeveyn kontrol uygulamaları üzerine çalışmış ve telefon takip uygulamalarının Türkiye’de yerelleştirilmesine yardımcı olmuştur. Uzman yazar olarak çeşitli yayınlarda engin tecrübelerini paylaşmaktadır.

4 Comments

  • 495.60 TL ödeme yaparak aldığım paketten haber yok hesabım açılmamış. Yetkili hiçbir şekilde geri dönüş yapmadı. Dolandırıldım. Dekont vs maillerde mevcut. Geri dönüş yapılmazsa siber suçlarla mücadele şubesi ile savcılığa giderek suç duyurusunda buluncam. Umarım bana geri dönüş yapar bilgi verirsiniz ve iletişime geçersiniz

    • Merhabalar Tolga bey. 495 tl tutarında bizim üyeliğimiz bulunmamaktadır. Firmamızın whatsapp üzerinden herhangi bir satış ve pazarlık politikası bulunmamaktadır. Yalnız resmi sitemizden
      https://www.mspy.com.tr/ adresinden istediğiniz paketi seçip, 7/24 açık olan canlı destekten ve site içindeki ödeme panelinden ödeme yapabilirsiniz. Ödeme yalnız kart bilgileri girerek yapılmaktadır. Sizden nakit veya İban yöntemi ile ödeme isteyenlere itibar etmeyiniz.
      Yine de dekontun görüntüsünü bizim canlı desteğe bağlanarak gönderiniz araştırılsın. Merak etmeyin işlem hızlı olacak ve çok kısa zamanda sonuç alacaksınız. Bu konuyu biazimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Yanıt bırak:

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Üste Dön

mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın