Başkasına Ait WhatsApp Mesajlarını Okuma İçin En İyi Yöntemler

Gokmen Senturk

Son yıllarda yapılan araştırmalara göre; her yaş grubundan 2 milyardan fazla insanın aktif olarak kullandığı WhatsApp, tüm dünyada en çok tercih edilen mesajlaşma uygulaması.

Peki başka birine ait WhatsApp mesajlarını okumak mümkün mü? Evet, mümkün. Herkesin Whatsapp’ında önemli bilgiler olabilir. Toplumun her kesiminden insan bu uygulamada kendileri için çok gizli ve önemli bilgileri bulundurabilir. Bu nedenle de Whatsapp takibi ebeveynler, çalışanlar, işverenler ve eşler arasında oldukça popülerdir.

Birinin WhatsApp Mesajlarını Oku

Özellikle çocuğunun güvende olduğundan emin olmak isteyen ebeveynler, çocuklarının WhatsApp mesajlarını okuma ve kimlerle iletişime geçtiğini öğrenme gibi bir çabası olabilir. 

Eğer siz de başka bir telefonun WhatsApp mesajlarını okumak istiyorsanız bu yazımızda sizlere telefon takip programları, WhatsApp QR kodu ve Google Drive kullanarak başkasının WhatsApp mesajlarını okuma yöntemlerinden bahsedeceğiz.

Telefon takip programlarının karşı tarafın telefonunda nasıl kurulacağını ve nasıl kullanılacağını merak ediyorsanız iPhone’a mSpy nasıl kurulur ve 5 adımda Android cihazda mSpy nasıl kurulur başlıklı yazılarımızı inceleyebilirsiniz.

İçindekiler

Başka birinin WhatsApp mesajlarını telefon takip programlarıyla okuma

Çocuklarımızın küçük yaşlardan itibaren teknolojiyle tanışmasıyla mSpy gibi telefon takip programları artık neredeyse tüm ebeveynler için vazgeçilmez uygulamalar haline geldi. Siz de diğer ebeveynler gibi çocuklarınızın özellikle ergenlik döneminde elinden telefon düşmediğini fark ediyor ve kimlerle iletişimde olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Güvenilir kişilerle mi mesajlaşıyor yoksa tanımadığı ve kötü niyetli kişilerle mi?

Bunu öğrenmenin en etkili yollarından biri çocuğunuzun telefonundaki aktiviteleri mSpy gibi bir telefon takip programıyla görüntülemek. Bu programlarla başkasının WhatsApp mesajlarını okuma artık oldukça basit. Kurulum sonrası arka planda tamamen gizli olarak çalışan yazılım sayesinde karşı tarafı huzursuz etmeden WhatsApp mesajlarını okuma nız mümkün.

Takip programı ile başkasının WhatsApp yazışmaları nasıl okunur diye düşünüyorsanız, sizlere dünya genelinde pek çok kullanıcı tarafından tercih edilen güvenilir telefon takip programlarından bahsedeceğiz.

En iyi WhatsApp takip programı olarak mSpy

whatsapp mesajlarını okuma

Türkiye’deki en popüler ebeveyn telefon takip programı olan mSpy, kullanıcılara WhatsApp mesajlarını okuma da dahil olmak üzere birçok özellik sunuyor. Bu özellikler sayesinde çocuğunuz hakkında daha çok şey öğrenebilir ve endişenizi büyük ölçüde azaltabilirsiniz.

mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın

Ayrıca üst düzey güvenlik önlemleri ve banka düzeyinde şifrelemeleriyle üyelik bilgileriniz dahil tüm kişisel verileriniz saklanır. mSpy sayesinde tehlikeli bir durumu önceden fark ederek çocuğunuzun başına siber zorbalık ya da dolandırıcılık gibi kötü bir şey gelmesini de engelleyebilirsiniz.

Eyezy takip yazılımı

Ebeveyn kontrolü için başkasının WhatsApp mesajlarını okuma fırsatı sunan bir diğer telefon takip programı ise Eyezy. Eyezy sayesinde çocuğunuzun mesajlaştığı kişilerin iletişim bilgilerini ve yazdıkları tüm mesajları görüntüleyebilirsiniz. Ve siz tüm yazışmaları izlerken çocuğunuzun ruhu bile duymaz.

Başkasının WhatsApp mesajlarını okuma ücretsiz

Telefon takip programları, üst düzey ve ayrıcalıklı takip hizmetleri sundukları için belirli bir üyelik ücreti talep ederler. Eğer tüm bu hizmetleri ücretsiz alacağınızı söyleyen bir uygulama ya da websitesi görürseniz uzak durun. Çünkü büyük ihtimalle bir dolandırıcılıkla karşı karşıyasınız. 

Eğer başkasının WhatsApp mesajlarını okuma ücretsiz bir şekilde nasıl yapılır diye düşünüyorsanız bu yazımızda size birkaç seçenekten bahsederek bu yöntemleri detaylı olarak anlatacağız.

Başkasının mesajları WhatsApp QR kodu ile nasıl okunur?

qr code whatsapp

Başkasının WhatsApp mesajlarını okuma için kullanabileceğiniz yöntemlerden ilki hedef cihazın WhatsApp QR kodunu kullanarak başka bir cihaz üzerinden WhatsApp Web’e bağlanmak.

Bunu yapabilmek için kısa bir süreliğine de olsa hedef cihaza fiziksel erişiminiz olması ve varsa tuş kilidini açabiliyor olmanız gerekiyor. 

WhatsApp QR kodu ile başka telefonun whatsapp mesajlarını görme için yapmanız gerekenler şöyle:

  • Hedef cihazda WhatsApp uygulamasını açın.
  • Android cihazlarda sağ üst köşedeki üç noktaya tıklayın.
  • iPhone’da ise sağ alttaki Ayarlar bölümüne tıklayın.
  • “Bağlı cihazlar” sekmesindeki “cihaz bağla” kısmına tıklayın.
  • Çıkan QR kodu okuma ekranıyla diğer cihazda açtığınız
  • WhatsApp Web QR kodunu okutun.
  • Tarama sonrası WhatsApp uygulaması diğer cihaza yansır.

WhatsApp QR kodu ile başkasının mesajlarını okumak işte bu kadar basit. Fakat karşı tarafın bunu fark edip bağlantıyı kesmesi ve daha önce giriş yapılan cihazları görmesi yüksek bir ihtimal. Bu yöntemle yazışmaları uzun vadeli olarak görüntülemeniz mümkün olmayabilir.

Ayrıca Okuyun WhatsApp Hackleme İçin En İyi Yöntem Nedir?

Başkasının WhatsApp mesajlarını Google Drive ile okuma

google driveBaşkasının WhatsApp mesajlarını okuma kodsuz ve ücretsiz nasıl yapılır sorusunun bir diğer cevabı ise Google Drive kullanmak. Bu yöntemi kullanabilmek için hedef telefonun Android bir cihaz olması gerekir.

Yapmanız gerekenleri şöyle sıraladık: 

  • Karşı tarafın telefonunda WhatsApp uygulamasını açın.
  • Sağ üstteki üç noktadan Ayarlar sekmesine tıklayın.
  • Ardından sırasıyla “Sohbet” ve “Sohbet yedeği” sekmesine girin.
  • Açılan sayfada “Google Drive’a yedekle” seçeneği çıkacak.
  • Yedekleme sıklığını belirleyip sohbetlerin hangi Google hesabına yedekleneceğini seçin.
  • Seçtiğiniz hesabın Drive sayfasından sohbet yedeklerini görebilirsiniz.

Bu yöntemde telefon kullanıcısının ayarlardan sohbet yedeklemesini ve hangi Google hesabına yedeklendiğini görme ihtimali olduğu için bu yöntemi seçmek sizin için riskli olabilir.

Sık Sorulan Sorular

Başkasının WhatsApp mesajlarını okuma mümkün mü?

Evet, mümkün. Başkasının WhatsApp mesajlarını okuma yöntemlerini bu yazımızda tanıttık. Yazımızı inceleyerek kullanmak istediğiniz yöntemi seçebilir ve takibe başlayabilirsiniz.

Birinin WhatsApp mesajlarını nasıl okurum?

WhatsApp karşı tarafın konuşmalarını görmek için telefon takip programları, WhatsApp QR kodu ya da Google Drive kullanabilirsiniz.

Ayrıca Okuyun WhatsApp Hackleme İçin En İyi Yöntem Nedir?

Sonuç

Hangi nedenle olursa olsun, WhatsApp takibi edebilmek için bir nedeniniz olabilir. Yukarıda bahsettiğimiz yöntemleri kullanarak takip etmek istediğiniz kişinin bilgilerine erişebilirsiniz. Tüm yöntemler denemeye değer ve istediğiniz bilgilere ulaşmanızı sağlayabilir.

Ancak, hem daha fazla bilgiye erişip hem de bunu tamamen gizli yapmak istiyorsanız mSpy gibi telefon takip programını kullanmak sizin için en iyi seçenecek olacak.

mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın

Ebeveyn kontrol uzmanı. Uzun yıllar yurtdışında ebeveyn kontrol uygulamaları üzerine çalışmış ve telefon takip uygulamalarının Türkiye’de yerelleştirilmesine yardımcı olmuştur. Uzman yazar olarak çeşitli yayınlarda engin tecrübelerini paylaşmaktadır.

7 Comments

  • Çok şükür, her şey yasal. Çocuklarımın mesajlarını gerçekten okumam gerekiyor! Teknk desteğiniz var mı? Uygulamayı yüklemeyi denedim ama sorun çıktı hep. mSpy tüm telefonlarda çalışabiliyormu? Yardım edin lütfen

    • Merhabalar, Email üzerinden size kurulum talimatı gönderildi, eğer takılırsanız lütfen ekran görüntüsü alarak 7/24 açık olan canlı desteğe bağlanın sizdele yardımcı olsunlar. Teşekkürler

    • Merhabalar efendim. Detaylı bilgi ve yasal politikamız sizin Email adresinize gönderildi. Teşekkürler

  • merhaba sevgilim başka şehirde aldatıyor diye duydum whatsapp mesajlarına bakmam gerekiyor sadece numarsini biliyorum bunun çaresi varmı güvenilirmi yardımcı olun lütfen

    • Merhabalar. mSpy’ın yasal bir uygulama olduğunu bilmenizi isteriz. Ebeveynlerin çocuklarını ve işletmelerin çalışanlarının bilişim ekipmanlarını kullanmalarını (çalışanların bilgisi ve onayı ile) izlemelerine yardımcı olmak için tasarlanmıştır.
      Lütfen mSpy’ı kurmadan önce Yasal Politikamızı kontrol edin: http://www.mspy.com/legal_info.html
      Tabii ki de daha detaylı bilgi için https://www.mspy.com.tr/ giriş yapıp ekranın sağ al kısmında yuvarlar yeşil butona tuşlamanız yeterli olacak, size tecrübeli ekibimiz her konuda ilgi gösterecek, satın alma kararını aldıktan sonra satın alma işlemi ve devamı yani kurulum işlemi için yardımcı olacak.
      Bizi tercih ettiğiniz için Teşekkür ederiz.

Yanıt bırak:

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Üste Dön

mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın