İnstagram hackleme için kesin çözüm veren yöntemler nelerdir?

Gokmen Senturk
Instagram hesabı hack

Statista.com’un araştırmasına göre günümüzde dünyada 2 milyar Instagram kullanıcısı bulunuyor. Bu kadar popüler bi uygulama olması nedeniyle İnstagram hackleme de en çok merak edilen konulardan biri. Bu yazıda İnstagram nasıl hacklenir ile ilgili bilgilerin yanı sıra en iyi casus takip uygulamalarından biri olan mSpy ile İnstagram takip konusuna yer vereceğiz.

Instagram Hackleme

İçindekiler

İnstagram hackleme nasıl yapılır?

İnstagram hacklemek, bir başkasının hesabına onun haberi olmadan girmek ve takip etmek anlamına gelir. Özellikle sevdiklerinin sosyal medya hesaplarında kimlerle görüştüğünü takip etmek isteyenler için bu konu çok önemlidir. Birden fazla güvenil önleminin alındığı sosyal medya hesaplarının hacklenmesi kolay olmasa da, bu konuda kesin çözüm çözüm sunan yazılımlar sayesinde pek çok insan İnstagram takibi yapabiliyor.

Instagram Hacklemek

İnstagram hackleme için birden fazla nedeniniz olabilir. Sevdiklerinizin güvenliği için onların kimlerle görüştüklerini bilmek istiyor ya da partnerinizin sizi aldattığından şüpheleniyor olabilirsiniz. Nedeniniz ne olursa olsun İnstagram hackleme konusunda birden fazla yöntem bulunuyor. Bazı siteler ücretsiz uygulamalarla bunu yaptıklarını iddia ediyorlarken bazı ciddi uygulamalar da abonelik sistemi ile çalışarak sizin yerinize hedef telefondaki tüm İnstagram hareketlerini takip ederek size düzenli olarak rapor veriyor. 

Şifre kırıcılardan, ighack kullanmaya, şifremi unuttum özelliğini kullanmaktan mSpy gibi ciddi. takip yazılımlarına kadar birçok yöntemle başka birinin İnstagram hesabını ele geçirmeniz ya da karşı tarafın haberi olmadan takip etmeniz mümkün.

Ayrıca Okuyun Birinin Instagramda Kiminle Konuştuğunu Nasıl Öğrenebilirim?

Başka birinin İnstagram hesabı nasıl hacklenir: işe yarayan tüm yöntemler

Eğer bir hacker değilseniz ve başka birinin İnstagramına nasıl girilir diye merak ediyorsanız siz de işe yarar bir yöntem arayışında olabilirsiniz. Hedef telefona fiziksel erişim gerektirmeyen ve en kesin çözüm sunan yöntemlerin arayışındaysanız bu yazımızı okuyun.

İnstagram hackleme programsız da yapılabilir. Ayrıca şifre kırıcı yöntemler, casus takip programları da seçenekler arasındadır. Yapılan tüm araştırmalar göstermiştir ki, İnstagram hesabı hackleme konusunda en iyi yöntem abonelik yoluyla çalışan güvenilir casus takip uygulamalarından birini edinmektir. Bizim denediğimiz ve güvenilirliğini onayladığımız yazılımlardan olan mSpy, sizi bu dertten kurtaracak. Sorunsuz ve kolayca bir İnstagram hesabına girmenizi sağlayacak ve eş zamanlı olarak tüm hesap hareketlerini size bildirecek.

mSpy: İnstagram hackleme için en iyi çözüm

Instagram hesabı hack

Günümüzde milyarlarca insan hayatlarının büyük bir bölümünü İnstagram’da paylaşıyor. Ebeveynler çocuklarının güvenliğinden endişe duyarken, bazı insanlar eşlerinin ya da sevgililerinin kendilerini aldattığından şüpheleniyor. Dolayısıyla birçok kişi başkasının İnstagramını takip etmek ya da hacklemek için yöntem arayışı içinde.

Çoğu insan İnstagram hesabı nasıl hacklenir sorusunun yanıtını arıyor. Eğer siz de sevdiklerinizin ya da partnerinizin İnstagram hesabını takip etmek ve kimlerle görüştüklerini öğrenmek istiyorsanız, piyasadaki en güvenilir ve kesin çözüm sunan mSpy uygulaması ile bunu yapabilirsiniz.

mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın

İnstagram hesabı hackleme programı olarak, hedef telefona yüklendikten sonra geri planda gizlice çalışan bu casus program size tüm İnstagram hareketlerini, konuşmalarını, paylaşılan resim ve videoları gösterecek. Uzun yıllara dayanan deneyimi ile tüm dünyada milyonlarca kullanıcıyı memnun eden mSpy uygulamasını edinmek için siteye girerek kendinize bir hesap oluşturduktan sonra aşağıdaki adımları izleyerek siz de hemen dilediğiniz birinin İnstagram hesabını takip edebilirsiniz: 

  • mSpy sitesinde kendinize bir hesap açın.
  • Abonelik planlarından kendinize uygun olan birini seçin.
  • Size e-posta ile gelen yönergeleri takip ederek yazılımı hedef telefona yükleyin.
  • Sitedeki kontrol panelinizden karşı tarafın İnstagramını eş zamanlı olarak takip etmeye başlayın.

iPhone ve Android telefonlarla uyumlu olan mSpy’ın yüklenmesi kısa sürede tamamlanır ve 7/24 müşteri hizmetleri sayesinde dilediğiniz zaman sorularınıza yanıt alabilirsiniz. Ayrıca mSpy uygulaması yalnızca İnstagram hesabını takip etmenizi değil, aşağıda sıralayacağımız tüm hizmetleri de almanızı ağlıyor: 

  1. Takip ettiğiniz telefona gelen ve giden aramaları zaman etiketleriyle birlikte görebilirsiniz
  2. SMS mesajlarını takip edebilirsiniz
  3. Anlık sohbet uygulamalarındaki tüm yazışmalara ulaşabilirsiniz
  4. Konum bilgisine gerçek zamanlı olarak ulaşabilirsiniz
  5. Geo-fencing özelliğiyle güvenli bölge belirleyebilirsiniz
  6. Takip ettiğiniz telefona yüklenen uygulamaları uzaktan kontrol ederek zararlı olanları blok edebilirsiniz
  7. Ekran kaydı alabilirsiniz
  8. Telefona kaydedilmiş olan tüm fotoğraf ve videoları görebilirsiniz
  9. Kişiler listesine ve ajandaya erişebilirsiniz
  10. İnternet geçmişini takip edebilirsiniz

Şifremi unuttum özelliği ile başka birinin İnstagramını hacklemek

İnstagram hesabı nasıl çalınır sorusuna bir yanıt da şifremi unuttum özelliği ile hedef hesabın şifresini sıfırlamak ve kendi oluşturduğunuz yeni şifre ile hesabı kullanmaya başlamaktır. Bu yöntem ile bir İnstagram hacklemek için karşı tarafın E-posta adresini bilmeniz gerekir. Böylelikle İnstagram hesabını hacklemek istediğiniz kişinin hesap bilgilerini yazarak şifresini sıfırlayabilir ve yeniden şifre oluşturarak onun hesabına doğrudan giriş yapabilirsiniz.

Bazen kendi hesaplarımız için kullandığımız bu özelliği, hesap detaylarını bildiğiniz diğer kişiler için de kullanmanız olası gibi görünse de hem e-posta bilgilerini bilmeniz hem de iki faktörlü doğrulama söz konusuysa karşı tarafa gidecek olan SMS ile uyarılması söz konusu olduğundan hem riskli hem de kesin değildir. İnstagram hesap hackleme konusunda başka yöntemler için yazımızı okumaya devam edin.

İnstagram hackleme için internet sitesi

Instagram hesabı hack

Bazı internet siteleri bir başkasına ait İnstagram hesabını hackleme için size yardımcı olacaklarını söyleyebiliyorlar. İnstagram hackleme sitesi için arayışa girip karşınıza çıkan sitelerden birine girdiğinizde sistemin şöyle işlediğini görüyorsunuz:

  • İnstagram hesabını hackleyeceğiniz kişinin kullanıcı adını giriyorsunuz.
  • Ardından size iki seçenek sunuluyor: hesabı hacklemek ya da bloklamak
  • Hesabı hackleme seçeneğini seçtiğinizde ardından hackleme işlemine geçildiğini bildirerek cihazınıza bazı dosyalar yüklemeye başlıyor.
  • Bir robot olmadığınızı kanıtlamanız için bazı anketleri yanıtlamanız ya da bazı programları cihazınıza yüklemeniz gerekiyor.

Bu tür siteler genellikle sizi başka bir amaca yönlendirmek ya da cihazınıza zararlı yazılımlar yükleyerek sizin bilgilerinizi hacklemek üzerine çalışıyorlar. Dolayısıyla bu sitelere itibar etmemeniz önerilir.

Ayrıca Okuyun Facebook Hesabı Çalma ve Telefondan Başka Hesaba Erişme

İnstagram şifre kırıcı yazılım

İnstagram nasıl hack yapılır sorusuna bir çözüm olarak şifre kırma araçları kullanılabilir. Bu araçlar unutulmuş şifreleri çözmek için paket halinde satılan ve birden fazla hesabın şifresini çözmenize yarayan yazılımlardır. Bu aracı kullanmak için öncelikle İnstagram Password Decryptor paketlerinden birini satın almanız ve hedef telefonun internet tarayıcısına girmeniz gerekir. Bunun için şu adımlar izlenir:

  • Programı Chrome, Firefox ya da Mozilla gibi internet tarayıcısına girin.
  • Daha sonra ‘’Şifre Kurtarma’’ sekmesine tıklayın. Sistem dakikalar içinde 30’dan fazla uygulamanın şifresini listeleyecektir.
  • Bu şifreleri cihaza yazı dosyası olarak kaydedin.

Sıkça sorulan sorular

İnstagram hacleme size neler sunuyor?

mSpy casus takip programını kullanarak bir başkasının İnstagram hesabını izlediğinizde şu bilgilere ulaşacaksınız: - Gelen ve giden yazışmaları görebilirsiniz - Paylaşılan linklere ve yazılara ulaşabilirsiniz - Hesaptan yapılan yorumları okuyabilirsiniz - Fotoğraflardaki etiketlemeleri görebilirsiniz - Fotoğrafların yerlerini öğrenebilirsiniz

Birinin İnstagram hesabını hacklemenin en iyi yöntemi nedir?

Uzun yıllardır casus bir takip yazılımı olan mSpy en iyi yöntemdir. Programı kullanmaya başladığınızda yalnızca İnstagram hacklemekle kalmayacak aynı zamanda hedef telefondaki diğer sosyal medya hesaplarını, internet geçmişini, gelen ve giden aramaları, konum bilgilerini, ajanda ve kişiler listesini, fotoğraf ve videolar ile çok daha fazlasını görebileceksiniz.

mSpy programının başka bir alternatifi var mı?

Bir telefonu takip etmek piyasada birbirinden değişik casus takip programları bulunuyor. Fakat bunların içerisinde güvenilir ve kesin çözümler sunanları bulmak önemli. mSpy için alternatif olabilecek özelliklere sahip bir diğer İnstagram takip yazılımı eyeZy’dir. Bu yazılım size mSpy ile neredeyse aynı hizmeti sunacaktır. Yalnızca İnstagram hackleme için değil aynı zamanda başka birine ait telefondaki tüm hareketleri takip etmenize yarayan eyeZy uygulaması ile konum bilgilerinden gelen ve giden aramalara, e-posta, SMS, sosyal medya hesapları, ajanda, kişiler listesi ve çok daha fazlasına ulaşmanız mümkün. Kendinize uygun planı seçerek ve yazılımı hedef telefona yükleyerek dilediğiniz zaman bir başkasının İnstagramını takip etmeye başlayın.

İnstagram hackleme için bedava yöntemler var mı?

Bu yazıda bedava olarak İnstagram hackleme yöntemlerine değindik. Fakat bu tür yöntemler ya sizin kişisel bilgilerinizi çalmak isteyen internet siteleridir ya da takip etmek istediğiniz kişinin İnstagram hesabıyla bağlantılı e-posta adresini bilmenizi gerektirmektedir. İnstagram hackleme sitesi ücretsiz olarak çalıştığını söyleyerek sizden bazı bilgilerinizi girmenizi isteyebilir ve cihazınıza zararlı yazılımlar göndererek bilgilerinize ulaşmaya çalışabilir.

Ayrıca Okuyun Başkasının Messenger Mesajlarınıokuma Programınedir Ve Nasılkullanılır?

Sonuç

İster güvenlik açısından ister partnerinizle ilgili delil toplamak için olsun, bir İnstagram hesabi calma ya da uzaktan takip etmek için bedava ya da ücretli birden fazla yöntem bulunmaktadır. Fakat bunların içinde güvenilirliğini kanıtlamış olan en kesin yöntem mSpy uygulamasıdır. İnstagram hesap hackleme konusunda daha fazla bilgiye ulaşmak için lütfen blogumuzu ziyaret edin.

mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın

Ebeveyn kontrol uzmanı. Uzun yıllar yurtdışında ebeveyn kontrol uygulamaları üzerine çalışmış ve telefon takip uygulamalarının Türkiye’de yerelleştirilmesine yardımcı olmuştur. Uzman yazar olarak çeşitli yayınlarda engin tecrübelerini paylaşmaktadır.

13 Comments

  • Gerçekten çok teşekkür ederim! Birkaç uygulama denedim ama hiç biri mSpy kadar güvenilir değil. Ayrıca hackleme veya kodlama hakkında birşey bilmek de gerekmyior, bu harika! Artık nihayet çocuklarımın neler yaptığını uygulamayla görebiliyorum. Bu yorumumu ve mSpy uygulamasını kesinlikle arkadaşlarıma tavsiye edeceğim.

    • Merhabalar. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Size içi 7/24 canlı desten hizmeti sunuyoruz, dilediğiniz zaman iletişime geçiniz=)

    • Merhabalar Baran bey. Size detaylı bilgi Email adresinize gönderildi, iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz=)

  • Karşıdaki kişinin telefon modelini bilmiyorum ios mu android mi bilmiyorum,mspy kurdugumda da bunu soruyor nasıl cozebilirik bu sorunu ?

    • Merhabalar, maalesef ki fiziksek erişim olamdan hedef cihazını takibe alamıyoruz. Daha detaylı bilgi için sitemizin 7/24 açık olan canlı desteğine bağlanabilir siniz. Teşekkürler

  • ben bilgisayardan nasıl yapabilirim illa yani yuklemem mi gerekiyor ben kuzenimin hesabını hacklicem de

    • Merhabalar Başak hanım. mSpy programı tüm cihazlarda çalışıyor ve tüm cihazlardan takip edebilir siniz.
      Daha detaylı bilgi için 7/24 açık olan canlı desteğe bağlanarak sorabilirsiniz

    • Merhabalar, maalesef ki fiziksek erişim olamdan hedef cihazını takibe alamıyoruz. Daha detaylı bilgi için sitemizin 7/24 açık olan canlı desteğine bağlanabilir siniz. Teşekkürler

    • Merhabalar, mSpy sistemi ile sosyal medya takibi yapabilirsiniz. Detaylı bilgi Email adresinize gönderildi. Her hangi sorularınız olduğunda lütfen 7/24 açık olan canlı desteğe bağlanın. Teşekkürler

Yanıt bırak:

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Üste Dön

mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın