Birinin Instagramda Kiminle Konuştuğunu Nasıl Öğrenebilirim?

Gokmen Senturk

Çocuklarımızın ya da partnerimizin Instagramda kiminle mesajlaştığını görmek istediğimiz zaman nasıl bir yol izleyeceğimizi ve bunu nasıl yapacağımızı bilmeyebiliriz. Hem çocuklarımızın güvenliği hem de bizi aldatıyor olduğundan şüphelendiğimiz eşimiz ya da sevgilimizin Instagram konuşmalarını görmek ve takip etmek mümkün. Bununla ilgili tüm bilgiler bu yazıda.

İçindekiler

Şifrelerini Tahmin Etmeye Çalışın

Birinin Instagramda kiminle konuştuğunu nasıl öğrenebilirim diyorsanız onların şifrelerini nasıl oluşturdukları konusunu düşünebilirsiniz. Doğum tarihleri, araba markaları, evcil hayvan isimleri ve çok daha fazlasını şifre içinde kullanmış olmaları olasılığı yüksek. Bir şifreyi tahmin edebilmek için şunları deneyin:

  • Kişinin sevgilisinin adını
  • Kardeşlerinin adını
  • Evcil hayvanının adını
  • En sevdiği sanatçının adını
  • Çocukken kullandığı takma ismi

Ayrıca kişinin hobilerini veya ilgi alanlarını düşünerek de bir şifre tahmin edebilirsiniz. İşte deneyebileceğiniz bazı püf noktaları: Favori bir sporcuyu favori bir sporla birleştirmeyi deneyin. Örneğin: “Ronaldo” veya “Futbol”. Favori bir TV şovunun adını veya o şovdaki favori karakterin adını tahmin edin. En sevdiği spor hobisinin adını tahmin edin. Kişi yüzmeyi seviyorsa, arkasından bazı sayılarla “Yüzücü” kelimesini deneyin.

Birçok kişi şifrelerinde tarih veya şanslı rakamını belirten sayılar kullanır. Hatta bazı insanlar tüm şifrelerini rakamlardan oluşturur. Bu sayıları tek başına deneyebilir veya tahmin ettiğiniz kelimelerden birinin sonuna ekleyebilirsiniz. Rakamlara dayalı olarak bir kişinin şifresini tahmin etmenin bazı yolları şunlardır: Doğum günleri, oturduğu sokağın numarası, şanslı rakamı, forma numarası, arabasının plakası, telefon numarası vs…

İnsanlar şifrelerinde ayrıca en sevdikleri film, kitap, yazar, şarkıcı, televizyon programı isimlerini de kullanabilirler. Fakat bunların tamamı sizin tahmininize dayalı olduğundan kesin sonuç vermesini bekleyemezsiniz. Ya çok uzun zaman harcamanız gerekir ya da hiç sonuç alamayabilirsiniz.

Ayrıca Okuyun Instagram Nasıl Hack Yapılır

Bir Instagram Hesabına Erişmenin En Kolay Yöntemi Nedir?

Öncelikle başka birinin Instagramda kiminle mesajlaşıyor olduğunu öğrenmek için mSpy keylogging özelliğini kullanabilirsiniz. Bu özellik telefondaki tüm vuruşları kaydeder ve hedef kullanıcının bilgilerini almanıza yardımcı olur.

Arka planda gizli çalışan keylogger, çocuklarının konuşmalarını takip etmek ve internette neler yaptıklarını öğrenmek isteyen ebeveynler için mükemmel bir araçtır. Bu program ebeveynlerin, çocuklarını siber zorbalık, cinsel içerikli mesajlaşma, çevrimiçi saldırganlar, dolandırıcılık vb. gibi zararlı İnternet fenomenlerinden korumalarına yardımcı olabilir.

mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın

mSpy keylogging  özelliği, çocuklarınızın telefonlarında ne yazdıklarını takip etmenizi sağlayacak ve klavyelerindeki her tuş vuruşunu yakalayacaktır. Çocuğunuz “tehlikeli” olarak işaretlediğiniz anahtar kelimeleri arasa da bir yabancıyla buluşma ayarlasa da bunu ilk öğrenen siz olacaksınız. Kayıtlı tüm anahtar kelime günlüklerini istediğiniz zaman Kontrol Panelinizde görüntüleyebilir ve nerede olursanız olun çocuğunuzun internet güvenliğinden emin olabilirsiniz.

Instagramda Kiminle Konuşuyor?

Instagram kiminle mesajlaşıyor sorusuna bir başka yanıt da mSpy takip programıdır. Programı hedef telefona bir kez yükledikten sonra yalızca konuşmaları değil gönderilen ve alınan fotoğraflar ile resimleri de görme şansınız var. Ayrıca kişi listesine de ulaşacaksınız. Bu programı kullanmak son derece kolay ve güvenilir.

Öncelikle bir mSpy hesabı açın. Ardından size bir karşılama e-postası gelecek. Bu e-postada sizin için açılan hesaba nasıl erişeceğiniz ve kontrol panelinizi görebileceğinizle ilgili bilgiler yer alacak. E-postadaki direktifleri izleyerek programı hedef telefona yükleyin. Yardıma ihtiyacınız olursa 7/24 hizmet veren müşteri temsilcilerini arayın.

mSpy takip programı ile hedef telefonun Instagram hesabına anında erişebilir ve dilediğiniz zaman kontrol panelinizden istediğiniz bilgileri görebilirsiniz. Giden ve gelen yazılı mesajların yanı sıra, konuştukları kişilerin bilgilerine ve konum bilgilerine de erişeceksiniz. Bu özellik Instagram kullanan herkes için geçerli değildir. mSpy kullanıcıları için geçerlidir.

Çocuklarınızın ya da takip etmek istediğiniz kişinin Instagram’da sohbet ettiği kişilerin dünyanın neresinde olduklarını bir tıkla öğrenirsiniz. Ayrıca hedef telefonun sahibinin çektiği fotoğrafların konum bilgisine de ulaşırsınız. Bunca özellik taşıyan mSpy bir başkasının Instagram hesabına erişmenin en kesin ve güvenilir yoludur.

Ayrıca Okuyun Başkasının Messenger Mesajlarınıokuma Programınedir Ve Nasılkullanılır?

Bir Instagram Hesabı Neden Hacklanmalı?

Bir kişinin bir başkasının Instagram kimle konuştuğunu öğrenme için yöntem aramasının birçok nedeni vardır. Bunlardan en önemlisi, başka birinin sosyal ağda mesaj alışverişi ve diğer şeyler de dahil olmak üzere ne yaptığını bilme merakıdır. Aslına bakarsanız yalnızca merak için bir başkasının hesabını hacklemek hiç hoş değil.

Üstelik bunu yapmanın riskleri olduğunu ve bunun göründüğü kadar basit olmadığını bilmelisiniz. Sonuçta internet güvenliği Instagram gibi sosyal ağlar için çok önemli bir şey. Ancak, hacklemeyi düşündüğünüz hesap size aitse (bazen şifreyi unuttuysanız ve kurtaramıyorsanız) veya vefat etmiş biriyse, Instagram’ı nasıl hackleyeceğinizi bilmek çok faydalı olabilir.

Belki de çocuklarınızın ya da yaşlı ebeveynlerinizin internet güvenliğinden endişeleniyorsunuz ve onların kötü niyetli kişiler tarafından dolandırılacağını düşünüyor olabilirsiniz. Onların güvenliğini sağlamak ve internetten görebilecekleri zararı engellemek için Instagram hesaplarını takip etmek istemeniz de doğaldır.

Yine de bir başkasının hesabını hacklemenin suç olduğunu ve yasalarla başınızın derde girebileceğini unutmamalısınız. Yani erkek arkadaşının, kız arkadaşının şifresini öğrenmek veya Instagram’ı hackleyerek birinden intikam almak kötü bir fikir olabilir.

Fakat mSpy telefon takip uygulaması birçok ülkenin kurallarına göre yasal bir uygulamadır ve Instagram hesabını takip etmeniz için en güvenilir ve kesin yöntemlerden biridir. Eğer bir Instagram hesabını hacklemek yerine daha güvenilir bir yöntem istiyorsanız mSpy uygulamasını denemelisiniz.

Ayrıca Okuyun Facebook Hesabı Çalma ve Telefondan Başka Hesaba Erişme

Sonuç

Bir başkasının Instagram’da kiminle mesajlaştığını görmenin bazı yöntemleri vardır. Onun şifresini tahmin etmeye çalışmak bu yöntemlerden biridir. Ama daha kesin ve güvenilir bir yöntem istiyorsanız bir casus takip programı olan mSpy sizin için bu işi kolayca yapacak ve yalnızca yazışmaları görmekle kalmayacak, aynı zamanda tüm görsel medya ve konum bilgileri ile arkadaş listesine de ulaşabileceksiniz.

mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın

Ebeveyn kontrol uzmanı. Uzun yıllar yurtdışında ebeveyn kontrol uygulamaları üzerine çalışmış ve telefon takip uygulamalarının Türkiye’de yerelleştirilmesine yardımcı olmuştur. Uzman yazar olarak çeşitli yayınlarda engin tecrübelerini paylaşmaktadır.

  • Merhabalar
    Karşıdaki telefona program indirmeden herhangi bir şekilde mesajları görme şansımız varmı acaba

Yanıt bırak:

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Üste Dön

mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın