Başka Birinin Telefonunu Hacklemek İçin Ne Yapmalısınız?

Gokmen Senturk

Başkasının telefonunu hackleme için birbirinden değişik yöntemler bulunuyor. Fakat bunların bazısı çok kolay ve güvenilirken diğerleri zor ve etkisiz olabiliyor. Özellikle çocuklarını ve sevdiklerini takip etmek isteyen kişiler kendilerine bu konuda kesin ve kolay bir çözüm arayışı içindeler. İşte bu yazıda telefon hackleme nasıl yapılır, bununla ilgili bilgileri sizler için derledik.

Telefon Hackleme

İçindekiler

Telefon Hacklemek Ne Demek?

Telefon hackleme, başkasının telefonuna ondan izinsiz girmek ve takip etmek anlamına gelir. Fakat bizim burada sözünü ettiğimiz bir başkasının telefonuna onun kişisel bilgilerini çalmak ya da banka bilgilerini ele geçirmek amacıyla hacklemek değil. Bizim burada sözünü ettiğimiz konu, sevdiklerinin internetteki güvenliğinden endişe eden kişilerin bu amaçla telefon hacklemek istemeleri.

Ya da çalışanlarının şirket tarafından iş için verilen telefonlarını özel amaçları için kullanmalarını engellemek için hack yapmak isteyen yöneticiler için sunulan hackleme yöntemleri. Dolayısıyla çalışanlarının şirket telefonlarını yalnızca iş için kullanmalarından emin olmak isteyen yöneticilerin içine girdiği hackleme arayışı ve bunun için uygulanabilecek çözümler.

Ayrıca Okuyun Başkasının Telefonu İzleme İçin Kullanabileceğiniz En Etkili Yöntemler

mSpy Telefon Hackleme Yöntemi

samsung telefon takip programı

mSpy, telefon hackleme kolay mı sorusuna yanıt arayanlar için özel olarak üretilmiş en iyi casus yazılımlardan biridir. Hem Android hem de iPhone’lar için kullanılabilen bu yazılım, hedef telefona kolayca yüklenir. Arka planda gizlice çalışarak hedef telefonun sahibinden habersiz olarak takip yapmanıza olanak sağlar. Telefonun pilini harcamaz. mSpy, kullanıcı gizliliğine çok önem verdiği için kimse sizin bu uygulamayı kullandığınızı öğrenemez ve bilgileriniz üçüncü şahıslarla paylaşılmaz.

Onlarca takip özelliği tek uygulamada toplanmıştır. Bir telefonun içinde olup bitenleri eş zamanlı olarak rapor alırsınız. Uygulamayı hedef telefona yükledikten hemen sonra, adınıza açılmış olan hesaptan kontrol panelinize girerek telefondaki bütün hareketleri izlersiniz. Üstelik bunu sevdiklerinizin, partnerinizin ya da çalışanlarınızın ruhu bile duymadan yaparsınız.

mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın

Bir buçuk milyondan fazla müşterisi bulunan bu uygulama piyasadaki en iyi uzaktan telefon hackleme programlarından biri olarak son derece güvenilirdir. Bu uygulama ile şu özellikleri kullanabilirsiniz:

  • Gelen ve giden aramaları süreleri ve saatleriyle birlikte görme
  • SMS mesajlarının takibi
  • WhatsApp ve Messenger da dahil olmak üzere tüm anlık sohbet uygulamalarındaki yazışmaların takibi
  • Gerçek zamanlı konum bilgisi
  • Geo-fencing ile güvenli bölge belirleme ve bunun dışına çıkıldığında uyarı alma
  • Telefona yüklü uygulamaları uzaktan kontrol edebilme
  • Zararlı uygulamaları bloklama
  • Keylogger özelliği ile önceden belirlenmiş zararlı kelimeler telefonda kullanıldığında uyarı alma
  • Ekran kaydı yapabilme
  • Telefonda kayıtlı tüm görsel içeriği takip etme ve kendi cihazınıza yükleyebilme
  • Gelen ve giden e-postaları okuma
  • Kişiler listesine erişim
  • Ajandaya erişim

Diğer Telefon Hackleme Yöntemleri

Telefon hacklemek için bazı diğer yöntemler de bulunmaktadır. Fakat bunları kullanmak hem yazılım bilgisi gerektirir hem de kesin sonuç vermeyebilir. Şimdi bu yöntemlerin neler olduğuna bakalım:

1. Phishing Yöntemi

Bu işlem telefonu hacklemek için bir hack yazılımına ihtiyaç duyar. Bu yazılıma sahip olduktan sonra hacklemek istediğiniz telefona mesaj ya da e-posta aracılığıyla yazılımı gönderirsiniz. Telefonun sahibi linke tıkladığı anda artık onun telefonuna uzaktan erişim elde edersiniz. Fakat bu yöntem için yazılım bilginiz olması gerekir. Ayrıca hedef telefonun sahibi linke tıklamazsa, yönteminiz işe yaramaz.

2. IMSI Yakalayıcı veya Stingray Kullanma

Bir cihaz daima bir baz istasyonu yani IMSI numarası ile tanımlanır. Fakat her baz istasyonu bunu yapmak zorunda değildir. Cep telefonları kendilerine en güçlü sinyali veren baz istasyonuna bağlanır ve bu nedenle o cihazı bir baz istasyonuna yönlendirmek kolaydır. Buna IMSI yakalayıcı denir.

Stingray ise telefon hack araçları üreten bir markanın adıdır. Sahte baz istasyonları olarak da bilinir. Kendisini güvenilir bir baz istasyonu gibi göstererek hacklenmek istenen telefona kolayca bağlanır. Kullanıcının konumunu tespit etme ve metin mesajlarını ve aramaları engelleme gibi özellikleri vardır. Ayrıca telefonlardaki verileri hackleyebilirler. Hatta bazen aramaları dinleyebilir, kaydedebilir ve izlenen telefon kullanıcısının konumunu takip edebilirler.

Cihazı sahte kulelere bağlanması için kandırdığınızda, kulenin size ilettiği şifrelenmemiş içeriği ve diğer bilgileri kolayca okuyabilirsiniz. IMSI yakalayıcıları kolluk kuvvetlerinde oldukça yaygındır, ancak son yıllarda bilgisayar korsanları ve özel dedektifler arasında yaygınlaştılar. Bu yöntem için de derin bir teknoloji ve yazılım bilgisi gerekiyor. Ya da bir bilenin yardımına ihtiyaç duyabilirsiniz.

3. USB Şarj Yöntemi

USB şarj cihazları sadece telefonların pilini şarj etmek için kullanılmaz. Ayrıca bir bilgisayara bağlandığında veri aktarımına da yardımcı olabilirler. Kullanışlı ama aynı zamanda birinin telefonunu hacklemek için kullanılabiliyorlar. Android sürümlerinin çoğunda, kablo bilgisayara bağlandığı anda cep telefonu sabit sürücüyle birleşir. Böylece cihazda depolanan verilere erişebilmeniz için casus yazılım veya kötü amaçlı yazılım yükleyebilirsiniz. Bu yöntemi kullanarak telefon hacklemek için hedef telefona uzun süreliğine fiziksel erişim gerekmektedir.

4. Casus Telefon Takip Uygulaması Kullanmak 

En güvenilir ve kesin yöntemlerden biridir. Günümüzde internette birbirinden değişik casus telefon takip uygulamaları bulabilirsiniz. Bunların her biri değişik özelliklere sahiptir ve farklı hizmetler sunarlar. Gerek fiyat gerekse kullanım açısından kendinize uygun olanı seçebilirsiniz. Örneğin Eyezy uygulaması ile arama kayıtlarına, sosyal medya hesaplarına, e-postalara ve telefonun konum bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Ayrıva keylogger özelliği ile telefonda yazılan her içerik kayıt altına alınır ve size bildirilir. İnternete hangi Wi-Fi bağlantısından girildiğini kaydeder. Android ve iOS cihazlarla uyumlu olan bu yazılımın kurulumu ve kullanımı son derece kolaydır.

Ayrıca Okuyun Kolayca karşı tarafın telefonuna girmek için bilmeniz gerekenler

Sonuç

Günümüzde başkasının telefonuna girmek için birbirinden değişik yöntemler bulunuyor. Bunların bazıları işin uzmanlarının yani hackerların kullanabileceği karmaşık yöntemler. Fakat yasal olarak satışı yapılan casus telefon takip programları da var. Bu yazıda telefon hacklemek için kullanabileceğiniz yöntemleri ve casus bir yazılım yazılım olan mSpy uygulamasını tanıttık.

mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın

Ebeveyn kontrol uzmanı. Uzun yıllar yurtdışında ebeveyn kontrol uygulamaları üzerine çalışmış ve telefon takip uygulamalarının Türkiye’de yerelleştirilmesine yardımcı olmuştur. Uzman yazar olarak çeşitli yayınlarda engin tecrübelerini paylaşmaktadır.

Yanıt bırak:

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Üste Dön

mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın