Cep Telefona Takip Programı Nasıl Yüklenir?

Gokmen Senturk
telefona-casus-program-yukleme

Casus yazılımlar bazı durumlarda hayatımızı kolaylaştırabilecek uygulamalardır. Nasıl kullanılacağını, ne kadar ödenmeniz gerektiğini ve hatta ne olduklarını bilmemeniz bile normal, merak etmeyin. Sizler için bu yazımızda telefona casus yazılım yüklemeye dair her şeyi topladık. Gelin, casus yazılımların ne olduğundan başlayıp hangisinin en iyi olduğuna kadar tek tek inceleyelim.

Telefona Casus Program Yükleme

İçindekiler

Casus Yazılım Ne Demektir ve Nasıl Çalışır?

Öncelikle yazımıza casus yazılımın ne olduğuyla başlayabiliriz. Casus yazılımlar bir başkasının telefonuna ya da bilgisayarına sızmamıza yarayan ve mesajları, arama geçmişi, internet geçmişi, fotoğrafları gibi bilgilerini görüntülememizi sağlayan yazılımlardır. Telefonuna ya da bilgisayarına sızılan kişinin casus yazılımdan haberi olmaz ve telefona casus yazılım yükleme işi tamamen gizli yapılır. Yazılımdan yazılıma değişse de bu tarz uygulamalar uzaktan çalışır ve bilgi toplarlar.

Topladıkları bilgiler ise sizin neden casus yazılım kullandığınıza göre değişebilir. Bir casus yazılım ile karşınızdaki kişinin kısa mesajlarını, tüm mesajlaşma uygulamalarını, tüm sosyal medya hesaplarını, anlık ve geçmiş konumunu, rehberini ve arama geçmişini, telefonunda nasıl fotoğraflar olduğunu ve hatta takvimine neler kaydettiğini bile görebilirsiniz.

telefona casus yazılım yüklemeye

Örneğin, eşinizin sizi aldattığını düşünüyorsanız odaklanmanız gereken yer mesajlar ve aramalar olacaktır. Çocuğunuzun sağlık sorunları varsa ve sizden uzaktayken onun hakkında endişeleniyorsanız bu tarz uygulamaları gözetlemelisiniz. Nedeni ne olursa olsun, casus yazılımlardan oldukça fazla yararlanabilir ve hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Yeter ki size en uygun yazılımı seçin.

Ayrıca Okuyun En Iyi Uzaktan Telefon Dinleme Programları Ve Özellikleri

Size En Uygun Casus Yazılım Nasıl Seçilir?

İnternete ‘cep telefonuna casus yazılım nasıl yüklenir’ yazıp arama yapmanız size piyasada ne kadar çok casus yazılım olduğunu göstermeye yetecektir. Bu kadar çok casus yazılım varken elbette aralarında dolandırıcılar, çalışmayan yazılımı satanlar, kişisel bilgilerinizi çalmaya çalışanlar ya da fiyatını hak etmeyen uygulamalar olması kaçınılmaz. Bu yüzden bir casus yazılım edinirken dikkat etmeniz gereken şeyler var. Örneğin:

  • 7/24 çalışan bir müşteri hizmetleri servisi olması
  • İade politikaları da dahil olmak üzere tüm prosedürler hakkında net olmaları
  • Uygulamaya dair detaylı bilgiler içeren güncel bir internet sitesine sahip olması
  • Çoğu cihazla uyumlu çalışabilen bir yazılım olması

Eğer bunlar gibi özelliklere dikkat ederseniz size en uygun yazılımı bulabilirsiniz.

cep telefonuna casus yazılım nasıl yüklenir

mSpy Casus Yazılımı Nasıl Yüklenir?

mSpy kullanıcılarına en uygun fiyata en çok sayıda özelliği sunmasıyla ve güvenlik konusundaki müşterilerini koruyan prensipleri ile bilinen bir casus yazılım şirketidir. Baktığınızda müşteri yorumlarının çoğunun olumlu olduğunu, internetteki yazılım siteleri tarafından sık sık önerildiğini siz de görebilirsiniz. Herkes tarafından bu kadar beğenilip kullanılan bir yazılım keşfedince herkesin aklına aynı soru geliyor: mSpy telefona nasıl yüklenir?

Merak etmeyin, telefona uzaktan casus yazılım yükleme işi mSpy ile çok daha kolay hale geliyor. Oldukça kısa sürede biten kurulum işi teknolojiye çok uzak bir kişinin bile yapabileceği kadar basit. Öyleyse ne duruyoruz, hadi mSpy’ın kurulum işlemini tek tek inceleyelim.

Kurulum işlemine başlamadan önce yapmanız gereken ufak bir şey var. Eğer Android telefona sahipseniz:

  1. Bilinmeyen kaynaklardan indirme yapmaya izin verin
  2. Play Protect’i kapatın
  3. Tüm özellikleri kullanabilmek için cihazı root işleminden geçirin.

Eğer Iphone kullanıyor iseniz:

  1. Tüm mSpy özelliklerine erişebilmek için telefonu ‘’jailbreak’’ işleminden geçirin
  2. Hedef telefonun iCloud bilgilerine ulaşın.

telefona uzaktan casus yazılım yükleme

Eğer bunları yaptıysanız, geriye çok az şey kalıyor. İşte, adım adım mSpy kurulum aşamaları şu şekilde:

  1. Casus yazılımın indirileceği telefonun yazılımla uyumlu olduğuna emin olun.

Bu sayede boşuna bir uğraş işine girmezsiniz. Telefonların uyumlu olduğuna emin olmak hem yazılımı satın almadan önce hem satın aldıktan sonra oldukça önemli bir adım. Hedef telefon mutlaka internete bağlanabilmeli ve Android kullanıcıları için Android 4+ sürümlerine, iPhone kullanıcıları için iOS 7-13+ sürümlerine sahip olması gerekiyor.

  1. mSpy’ın internet sitesine girip kendinize bir hesap oluşturun.
  2. İhtiyacınıza uygun olan abonelik paketini seçin.

mSpy abonelik paketleri özellik sayısına göre değil, aboneliğinizin süresine göredir. Daha ucuz bir paket aldığınızda sadece abonelik süreniz değişir, erişebileceğiniz özellikler değil.

  1. Ödemeyi yapın ve kuruluma dair detaylı bilgilerin geleceği e-postaya bakın.
  2. E-postadaki adımları takip ederek hedef telefona mSpy’ı indirin.
  3. E-postada aldığınız doğrulama kodunu yazın.
  4. Kontrol paneline gidin ve hedef telefon hakkındaki bilgileri yazın.
  5. Hedef telefonu kolayca gözetlemeye başlayın!

Bir Sorun Yaşadığınızda Kimlerden Yardım Alabilirsiniz?

Eğer teknolojiyle sorunlar yaşıyorsanız ve kurulumda ya da kullanımda bir noktada zorlanıyorsanız telefona uzaktan casus yazılım yükleme işleminde mSpy’ın destek sistemi ile konuşabilirsiniz. Ayrıca mSpy, mAssistance adında bir destek paketi aboneliği de sunuyor. Bu paket sayesinde en ufak sorunda en detaylı bilgiyi alabileceğiniz, size telefonunuz hakkında yardım etmeye hazır yardımcılar bulunuyor.

telefona uzaktan casus yazılım yukleme

Ayrıca Okuyun Hoverwatch Yorum, Nasıl Kullanılır ve Özellikleri Nelerdir?

Sonuç

Sonuç olarak, eğer bir telefonun içindeki bilgilere erişmek istiyorsanız karşınızdaki kişinin telefonuna ya da bilgisayarına sızmanıza yarayan casus yazılımları kullanmalısınız. Ne yazık ki casus yazılım piyasasında çok sayıda dolandırıcı bulunuyor. Endişelenmeyin, mSpy en güvenilir ve etkili casus yazılım olmasıyla biliniyor ve sizlere onlarca takip özelliği sunuyor. Yalnızca kurulum aşamalarını takip etmeniz yeterli.

mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın

Ebeveyn kontrol uzmanı. Uzun yıllar yurtdışında ebeveyn kontrol uygulamaları üzerine çalışmış ve telefon takip uygulamalarının Türkiye’de yerelleştirilmesine yardımcı olmuştur. Uzman yazar olarak çeşitli yayınlarda engin tecrübelerini paylaşmaktadır.

8 Comments

  • Bu yasal mı? Böyle bi şeyi denemeye ihtiyacım var ama yasal olarka başımı belaya sokmak istemem. İyi bir inceleme gibi görünüyor, ama daha fazla öğrenmeyi tercih ederim. Yine de teşekkürler…

  • Merhaba ben anlayamadım satın alma işlemini gerçekleştirdim kendi bilgilerim ile uygulama yüklendi fakat karşı taraf bilgileri çıkmıyor yardamci olurmusunuz nasıl karşı tarafı ogrenebilirim

    • Merhabalar, yüksek ihtimal programı yanlış kurdunuz çünkü program ama bizim için bu sorun değil. Sizlere detaylı bilgi Email üzerinden gönderildi. Lütfen Her hangi sorun yaşadığınızda bizim 7/24 açık olan canlı desteğe bağlanın. Teşekkür ederiz.

  • takip edecegim telefona hicbir sekilde erisimim yok….yani kisacasi…
    ben Ankarada yim takip edecegim cihaz edirnede…buna kurulum nasil olacak

    • Merhabalar, maalesef ki fiziksek erişim olamdan hedef cihazını takibe alamıyoruz. Daha detaylı bilgi için sitemizin 7/24 açık olan canlı desteğine bağlanabilir siniz. Teşekkürler

    • Merhabalar Ahmet bey, bizim sistem internet olan her yerde ve her ülkede çalışıyor. Kullanım koşullarını ve daha detaylı bilgiyi canlı destek ekibimizden alabilirsiniz. Bunun için https://www.mspy.com.tr/ giriş yapıp ekranın sağ al kısmında yuvarlar yeşil butona tuşlamanız yeterli olacak, size tecrübeli ekibimiz her konuda ilgi gösterecek, satın alma kararını aldıktan sonra satın alma işlemi ve devamı yani kurulum işlemi için yardımcı olacak.
      Bizi tercih ettiğiniz için Teşekkür ederiz.

Yanıt bırak:

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Üste Dön

mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın