WhatsApp Hackleme İçin En İyi Yöntem Nedir?

Gokmen Senturk
WhatsApp Nasıl Hacklenir
Dünyada milyarlarca insan WhatsApp ile iletişime geçiyor. En özel bilgilerimizi paylaşıyor ve uzak ülkelerdeki arkadaşlarımızla hem sesli hem görüntülü konuşabiliyoruz. Fakat kötü niyetli kişilerin varlığı, dolandırıcılar, ya da aldatılma şüphesi nedeniyle bir başkasına ait WhatsApp hesabını takip etmek isteyen çok insan var. Peki bu takübü yapabilmek için en iyi ve sorunsuz yöntem hangisidir biliyor musunuz? İşte bu yazıda sizler için bu konuyu araştırdık.

İçindekiler

WhatsApp Hacklemek Mümkün Mü?

Günümüzde başkasına ait sosyal medya hesaplarını hacklemenin değişik birçok yöntemi var. Yani, wp hackleme mümkün. Hedef hesabın şifresini tahmin etmek, keylogger kullanmak, phishing yöntemi ve daha pekçok yöntemle bir başkasına ait hesabı ele geçirebilirsiniz. Bunların hemen hepsi teknik bilgi gerektiriyor ya da tam doğru sonuç vermiyor. Belki de telefona. fiziksel erişim sağlayarak mesajları doğrudan okumak isteyebilirsiniz. Ama bu durumda da yakalanma riskini göze almalısınız.
WhatsApp hesabını hacklemek için en kesin, sorunsuz ve doğru yöntem ise casusu telefon takip programları. WhatsApp hack programı neredeyse tüm cihazlarda gizli olarak çalışarak size dilediğiniz her bilgiyi sunuyor. Yalnızca WhatsApp takibi yapmakla kalmıyor, aynı zamanda gelen ve giden aramaları, konum bilgisini, telefondaki tüm görsel medyayı, SMS trafiğini, kişiler listesini, internet geçmişini ve çok daha fazlasını takip edebiliyorsunuz. Böylece WhatsApp hacklendi diyebilirsiniz.
mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın

Neden Bir Başkasının WhatsApp Hesabını Hacklemek İsteyebilirsiniz?

WhatsApp neredeyse tüm kişisel bilgilerimizi paylaştığımız ve sakladığımız bir platform.

WhatsApp neredeyse tüm mesajlarımızı ve birçok aramamızı içinde barındırdığından günlük hayatımız, kişisel bilgilerimiz ve özel meselelerimizi de bünyesinde tutuyor. WhatsApp hacklediğimizde de bütün bunlara erişebiliyor duruma geliyoruz.WhatsApp hackleme programı

Peki, neden bir başkasının WhatsApp hesabını hacklemek isteyebilirsiniz? Bu sorunun cevabı için şu şekilde birkaç örnek sayabiliriz:

  1. Aldatan eşinizi ya da sevgilinizi iş üstüne yakalamak için
  2. Aldatan eşinize karşı boşanma sırasında kullanılabilecek kanıt toplamak için
  3. Sevdiklerinizin internet güvenliğinden emin olmak için
  4. Çalışanlarınızın şirkete sadık kalıp şirket sırlarını satmadığından emin olmak için
  5. Yaşlı akrabaların dolandırılmasını engellemek için WhatsApp hackleme işlemini yapmaya ihtiyaç duyabiliriz.

Ayrıca Okuyun WhatsApp Başkasının Kiminle Konuştuğunu Öğrenmek Mümkün Mü?

Bulup Denediğimiz En İyi 5 WhatsApp Hackleme Yöntemi

Uzaktan WhatsApp hackleme işlemi için onlarca yöntem var gibi gözükse de bunlar her zaman güvenilir ve işe yarar olmuyor. Sizler için bu yöntemleri denedik ve en iyi 5 yöntemi yazımızda derledik. Gelin, hepsini tek tek inceleyelim.

1. Bir Casus Yazılım Kullanarak WhatsApp Hacklemek

Casus yazılımlar, bir başkasına ait cihaza doğrudan erişiminizi sağlayan ve onu takibe almanıza yarayan programlardır. Casus yazılımların üretilmelerinin ilk amacı, başkasına ait cihazı takip etmektir. Piyasada ücretli ve ücretsiz birçok program bulunmaktadır Fakat bunların içinden en güvenilir ve sorunsuz çalışanını bulmak önemlidir. Bizler sizin için casus yazılımları denedik, test ettik ve WhatsApp bilgileri çalma konusunda en iyi olanının mSpy adındaki casus yazılım olduğunu gördük.

WhatsApp hacklemek

mSpy’ı kullanmaya başlamak da oldukça kolay. Yalnızca 15 dakikanızı alacak kurulum işlemiyle mSpy’ı kullanarak karşınızdaki kişinin WhatsApp hesabını kolayca hackleyebilirsiniz.

Bunu yapabilmek için öncelikle mSpy’ın sitesine girmeli ve bir hesap oluşturmalısınız. Ardından kullanacağınız cihaz türünü seçin ve bir abonelik planı belirleyin.

Abonelik planınızı belirledikten sonra e-posta hesabınıza iletilen kurulum aşamalarını takip edin ve mSpy’ı rahatlıkla kullanmaya başlayın.

mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın

2. WhatsApp Web Kullanarak WhatsApp Hesap Çalma

WhatsApp hesabı çalmak için bir başka yöntem de WhatsApp Web kullanmaktır. WhatsApp Web bir casus program olarak değil, insanların telefonları ile bilgisayarlarını eşleştirerek, yazışmaya bilgisayarlarından da devam edebilmelerine olanak vermek için WhatsApp tarafından tasarlanmış bir uygulamadır. Bir hackleme program olmasa da WhatsApp Web’i kullanarak bir başkasının WhatsApp hesabına erişebilirsiniz.

Bunu yapmak için öncelikle hacklemek istediğiniz WhatsApp hesabının açık olduğu telefona ve varsa şifresine erişiminiz olmalı. Karşı telefonda WhatsApp’ı açtıktan sonra sağ üstten menüyü açın ve WhatsApp Web’e tıklayın. Ardından kendi bilgisayarınızdan WhatsApp Web’in sitesine girin. QR kodunu telefondan okutarak hedef telefonu kendi bilgisayarınıza bağlayın. Bu sayede artık karşınızdaki kişinin WhatsApp mesajlarını okuyabileceksiniz.

3. Keylogger Kullanarak WhatsApp Hacklemek

Bir casus yazılım türü olan keyloggerlar da WhatsApp hacklemek istendiğinde kurtarıcımız oluyorlar. Bu kelimeyi sıklıkla duyuyor ama ne olduğunu bilmiyor olabilirsiniz.

Keylogger nedir bilmiyorsanız önce onu açıklayalım. Keylogger, kurulduğu cihazın klavyesinde yazılan her kelimeyi kaydeder ve onlara erişmenizi sağlar. Örneğin, eşinizin cihazına bir keylogger kurdunuz diyelim. Eşinizin ne yazdığına bakabilir, WhatsApp’ta neler konuşuyor kolayca öğrenebilirsiniz

WhatsApp hacklediğimizde

Bir keylogger kullanmak aldatan eşinizi yakalamak için de çok iyi bir yöntem. Eşiniz WhatsApp’ta konuşurken siz yanına gittiğinizde panik oluyor ve mesajlarını mı saklamaya çalışıyor? Sizden neler sakladığını mı merak ediyorsunuz? Telefonuna bir keylogger indirip WhatsApp’ta neler yazdığını ve neler sakladığını hızlıca görebilirsiniz.

4. WhatsApp Klonu Yaratarak WhatsApp Hacklemek

Karşınızdaki kişinin WhatsApp hesabının bir klonunu kendi telefonunuzda yaratarak WhatsApp mesajlarına erişebileceğinizi biliyor muydunuz? Bu yöntem herkes tarafından kullanılmayan bir yöntem olsa da nasıl yapılacağını öğrendikten sonra oldukça fazla işinize yarayacaktır.

Öncelikle kendi telefonunuzdan WhatsApp uygulamasını kaldırın. Android kullanıcıları Ayarlar sekmesinden Telefon Hakkında seçeneğine tıklamalı, ardından ise Durum sekmesinden Wi-Fi MAC Adresi tuşuna tıklamalı. iPhone kullanıcıları da buna benzer bir şekilde Ayarlar’dan Genel’e, ardından Hakkında kısmından Wi-Fi adresine erişmeli. Bu adresi bir yere not edin.

Karşınızdaki kişinin telefonunda da aynı işlemi tamamlayarak onun da MAC Adresini bulup bir yere yazın. Ardından kendi adresinizi onunki ile değiştirin. Bu sayede WhatsApp sizin telefonunuzu onunki sanacak ve onun mesajlarını size gösterecektir. Bu yöntemle WhatsApp sizin telefonunuzu karşı tarafın telefonu sanarak, onun yazışmalarını size gösterecektir

5. Telefon Numarası Kullanarak WhatsApp Hesabı Çalma

Telefon numarası kullanarak birininin WhatsApp hesabını hacklemek de oldukça işe yarar ve kolay bir işlemdir. Sadece telefon numarası kullanmanız gereken bu işlemi nasıl yapacağınıza gelin beraber bakalım.

WhatsApp hacklediğimizde

 

İlk olarak kendi telefonunuza WhatsApp’ı indirin. WhatsApp size uygulamayı hangi telefon numarası ile kullanmak istediğinizi soracaktır. Hedef kişinin telefon numarasını boşluğa girin. WhatsApp’ın göndereceği doğrulama kodu hedef telefona SMS ile gelecektir. Bu kodu girdikten sonra artık o numaraya ait WhatsApp hesabının mesajlarına erişebileceksiniz.

Bu yöntemin dezavantajı ise hedef kişinin telefonunda WhatsApp kullanırken başka bir cihazda da hesabının açık olduğuna dair bildirim alacak olmasıdır. Bu konuda bilinçli olup yakalanmamak için dikkatli olmanızı şiddetle öneririz.

Ayrıca Okuyun Başkasının WhatsApp Mesajlarını Okuma Nasıl Gerçekleştirilir?

Sonuç Olarak

Sonuç olarak güvenlik ya da aldatılma gibi nedenlerden dolayı başka birinin WhatsApp hesabını ele geçirmek isteyebilirsiniz. Eşinizin size yalan söylediğini, çalışanlarınızın işi suistimal ettiklerini ya da yaşlı akrabalarınızın internet dolandırıcılarının tuzağına düştüğünü düşünüyor olabilirsiniz. Sebep ne olursa olsun, başkasın ait bir WhatsApp hesabını hacklemenin birden fazla yolu bulunuyor. Bunlardan en işe yarayanı ise bir casus yazılım olan mSpy’ı kullanmak olacaktır.

mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın

Ebeveyn kontrol uzmanı. Uzun yıllar yurtdışında ebeveyn kontrol uygulamaları üzerine çalışmış ve telefon takip uygulamalarının Türkiye’de yerelleştirilmesine yardımcı olmuştur. Uzman yazar olarak çeşitli yayınlarda engin tecrübelerini paylaşmaktadır.

6 Comments

  • Şey, hala emin değilim ama mSpy, WhatsApp’ı hacklemek için en iyi uygulama gibi görünüyor. Kesinlikle deneyeceğim. Kızımın telefonunda bazı tuhaf sohbetler gördüm ve doğal olakar çok endişeleniyorum. Diğer yöntemlerden birşey çıkmadı. Teşekkürler!

    • Merhabalar. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Size içi 7/24 canlı desten hizmeti sunuyoruz, dilediğiniz zaman iletişime geçiniz=)

    • Merhabalar, maalesef ki fiziksek erişim olamdan hedef cihazını takibe alamıyoruz. Daha detaylı bilgi için sitemizin 7/24 açık olan canlı desteğine bağlanabilir siniz. Teşekkürler

    • Merhabalar Hülya hanım.
      Silinen tüm bilgileri mSpy kurulan cihazda kendi takip panelinizden hiç silinmemiş gibi görebilirsiniz, yani ‘silinenler’ klasörü yok, hiç silinmemiş gibi görünecek sizin takip panelinde. Daha detaylı bilgi için lütfen 7/24 açık olan canlı desteğe yazınız. Teşekkürler

Yanıt bırak:

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Üste Dön

mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın