mSpy Nasıl Kaldırılır? – mSpy Kaldırma Rehberi

Gokmen Senturk
MSpy Kaldırılır

Gençler ve çocuklar sosyal medyasız bir hayat düşünemediği için kötü niyetli kullanıcılar internette hedef arıyor. Özellikle zararlı niyetleri olan sayısız kişi dijital ortamda çocukların peşine düşüyor. Dolayısıyla on binlerce anne baba da evlatlarının güvenliğinden endişe ediyor. Bu yüzden mSpy gibi bir takip uygulaması ve ebeveyn kontrol programı kritik bir önem taşıyor.

Tam da bu noktada denkleme mSpy gibi başarılı uygulamalar giriyor. Aileler bu programla uzun ve kapsamlı takip işlemi gerçekleştirdikten sonra elbette uygulamayı kaldırmaya karar verebiliyor. Peki güvence sağlandıktan sonra mSpy nasıl kaldırılır?

İçindekiler

mSpy Nedir ve Nasıl Çalışır?

Daha önce de belirttiğimiz gibi mSpy ebeveynlerin çocuklarının çevrimiçi hareketlerini takip etmesini sağlar. Programın bünyesinde gelişmiş izleme özellikleri, canlı GPS konum takibi, arama ve mesajlaşma görüntüleme gibi pek çok özellik yer alır.

Uygulamayı çocuğunuzun telefonuna yükledikten sonra program tüm verileri topluyor. Siz kurulum işlemini gerçekleştirdikten sonra mSpy Denetim Paneli’ne ulaşabilirsiniz. Tüm bilgiler bu ekranda yer almaktadır.

Diğer yandan uygulamanın hem iOs hem de Android temelli cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalıştığını belirtelim. Ancak bazı özelliklerden yararlanmak için cihazda root ya da jailbreak işlemini gerçekleştirmeniz gerektiğini ekleyelim.

mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın

mSpy Telefondan Nasıl Kaldırılır?

Başarılı takip uygulaması ile birçok veriye ulaşabilirsiniz. Dilediğiniz kadar bilgi aldıktan sonra mSpy’a daha fazla ihtiyacınız olmadığına karar verdiniz. Bu noktada mSpy kaldırma işlemi hakkında bilgi almak isteyebilirsiniz. Hiç merak etmeyin. Çünkü bu işlemi tamamlamak oldukça kolaydır. Ve sadece birkaç dakika içerisinde uygulamayı cihazdan kaldırabilirsiniz.

1. Adım: Telefonunuzun Ayarlar menüsünü açın. (Genellikle bir dişli ikonu ile gösterilir.) Daha sonra Uygulamalar ya da Uygulama Yöneticisi olarak adlandırılan menüye geçiş yapın.

2. Adım: Update Service, Güncelleme Hizmeti ya da Uygulama Güncelleme adındaki uygulamayı tespit edin. Bu hedef cihazda mSpy’ın gizlenmesi için kullanılan bir takma isimdir. Bunun mSpy uygulaması olduğunu doğrulamak için ikonda İngiliz anahtarı ve tornavidanın yer aldığından emin olun.

Casus bir yazılım olan mSpy’ın APK dosyası Update service olduğundan bu programı silmeniz yeterli olacaktır.

3. Adım: Kaldır butonuna basın ve işlemin bitmesini bekleyin.

Casus bir yazılım olan mSpy’ın APK dosyası Update service olduğundan bu programı silmeniz yeterli olacaktır.

mSpy Telefondan Nasıl Kaldırılır

Android’de mSpy Yükleme İşlemi

Oldukça güçlü bir ebeveyn kontrol programı olan mSpy pek çok farklı takip özelliğine sahiptir. Makalelerimizde uygulamanın sunduğu onlarca farklı özelliğe dair bilgi edinebilirsiniz. Aynı şekilde mSpy’ın Android’e nasıl yüklenebileceğine dair bilgi almanız da mümkündür.

Elbette bu noktada uygulamanın bazı özelliklerinin sadece jailbreak ve root işlemli cihazlarda çalıştığını belirtmek gerek. MSpy hem iOS hem de Android tabanlı cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Ancak birtakım özelliklerin rahatlıkla kullanılabilmesi için bu iki işlemin gerçekleştirilmesi gerekiyor.

Bu işlemlerin yapılması noktasında teknik destek ekibimiz TeamViewer üzerinden destek sunuyor. Dilerseniz siz de mAssistance ile hem yükleme hem de MSpy kaldırma sürecinikolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

Hem uygulama hakkında hem de mSpy kaldırma işlemi hakkında bilmeniz gerekenleri listeledik. Bu noktada sık sorulan soruların yanıtlarına göz atmanızda fayda var. Böylece merak ettiğiniz konular hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Burada yer almayan soruları da eposta, arama ve canlı sohbet yoluyla mSpy teknik destek ekibine iletebilirsiniz.

Eğer mSpy hedef cihazdan silinirse bildirim alacak mıyım?

Eğer takip ettiğiniz kişi uygulamayı tespit eder ve telefonundan silerse bilgi alacaksınız. Bununla birlikte eğer hedef cihaz hasar görürse ve mSpy çalışamazsa da kontrol panelinize bildirim gelecektir.

mSpy aboneliğimi nasıl yükseltirim?

MSpy Premium abonelik planınızı sadece birkaç saniyede güncelleyebilirsiniz. Bunun için size epostanız aracılığıyla sağlanan giriş bilgilerinizi kullanın. Daha sonra mSpy Denetim Paneli’ne giriş yapın. Karşınıza çıkan pencereden Billing, yani Ödeme sekmesine geçiş yapın. Hedef cihazı seçin ve açılan menüden yeni abonelik planınızı belirleyin. Renew, yeni Yenile butonuna bastıktan sonra yeni mSpy özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Aboneliğinizi iptal etmek istediğiniz durumlarda ise öncelikle geçerli sebeplere göz atmalısınız. Eğer iade sebepleriniz geçerliyse mSpy ekibine eposta yoluyla ulaşabilirsiniz. İade adresine göndereceğiniz iade talebi sebeplerin geçerli olması halinde olumlu karşılanacaktır.

Aboneliğimi değiştirmeden hedef cihazı değiştirebilir miyim?

Abonelik planınızı değiştirmeden tek bir hesaba farklı cihazlar bağlayabilirsiniz. Ancak tek seferde sadece bir tanesini izleyebilirsiniz. Bir cihazı izlemek için öncelikle mSpy'ı halihazırda kurulu olduğu hedef telefondan kaldırmanız gerekir. Daha sonra yeni bir telefona yükleyebilirsiniz.

Hedef telefonda mSpy ikonu görülür mü?

MSpy'ı hedef telefona yükledikten sonra ikonu devre dışı bırakma şansınız bulunur. Cihaz sahibinin takip edildiğini bilmemesi için ikonu devre dışı bırakmanızı öneririz.

Nasıl teknik destek alırım?

Teknik desteğe ihtiyacınız olduğunuz her an ekibimiz yardım sunmaktan memnuniyet duyacaktır. Teknik ekip mSpy nasıl kaldırılır sorusundan abonelik planlarınıza kadar her noktada destek sağlar. Dilerseniz canlı sohbet, eposta ya da arama üzerinden destek alabilirsiniz. Eğer kişiselleştirilmiş ve adım-adım planlanan bir destek almak isterseniz Öncelikli Destek Hattı üyeliği satın alabilirsiniz. Diğer taraftan mAssistance ile uzmanlarımız hem kurulum hem de kaldırma aşamasında TeamViewer ile kapsamlı destek sunmaktadır.

Özellikle MSpy telefondan nasıl kaldırılır sorusunun yanı sıra merak edilen pek çok noktayı da cevaplandırdık. Hem bu konuya hem de merak edilen noktalara değindik. İnternetteki en güvenilir ebeveyn kontrol uygulamalarından biri olan mSpy hakkında daha fazla bilgi almak için diğer makalelerimize göz atın.

mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın

Ebeveyn kontrol uzmanı. Uzun yıllar yurtdışında ebeveyn kontrol uygulamaları üzerine çalışmış ve telefon takip uygulamalarının Türkiye’de yerelleştirilmesine yardımcı olmuştur. Uzman yazar olarak çeşitli yayınlarda engin tecrübelerini paylaşmaktadır.

  • Uygulamaya böyle bir şeyin dahil edilmesini bekliyordum. İhtiyaç duymam halinde uygulamayı kaldırmanın uygun yolları olduğunu bilmek güzel. Bana kolay görünüyor. Daha önce bazı üçüncü taraf uygulamaları yüklemiştim, bu yüzden büyük bir sorun değil. Bilgi için teşekkürler.

Yanıt bırak:

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Üste Dön

mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın