mSpy Ne Kadar? Çocuğunuzun Güvenliği İçin Bir Denetim Uygulaması Satın Alın

Gokmen Senturk
mSpy Ne Kadar

Cihazlar modern dünyada çocukların yaşamının bir parçası haline geldi. Gençler iletişim kurmak, ders çalışmak, oyun oynamak, güncel haberleri takip etmek ya da müzik dinlemek için akıllı telefon kullanıyor.

Ancak çocuklarının dijital dünyadaki rutinini merak eden ebeveynlerin de aklında birçok soru işareti var. Örneğin pek çoğu takip uygulamalarına başvuruyor ve mSpy ücreti hakkında sorular soruyor.

Araştırmacılar ise ABD’deki gençlerin %53’ünün 7 yaşından itibaren akıllı telefon kullanmaya başladığını belirtiyor. Hatta bu konuda röportaj yapılan 15-16 yaşındaki gençlerin %39’u da ilginç cevaplar verdi. Bu kitle hayatlarını bir akıllı telefon olmadan hayal edemediklerini belirtti.

İçindekiler

mSpy Nedir? – mSpy Fiyat Listesi

mSpy internetteki lider ebeveyn kontrol ve takip uygulamalarından biridir. Üstün seviye takip imkanı sunan uygulama hedef cihazda veri toplar. Kurulduğu akıllı telefondaki pek çok şeyi kaydederek sizin cihazınızdaki denetim panelinde gösterir.

Denetim paneline erişmek için mSpy hesabınıza girmeniz yeterlidir. Bunu da akıllı telefonunuzdan rahatlıkla yapabilirsiniz. Daha sonra çocuğunuz sosyal medyadaki iletişimi, SMS mesajlaşmalarını ve canlı konumunu takip edebilirsiniz.

Uzaktan veri takibi noktasında uygulama birçok özelliğe sahiptir. mSpy fiyat konusunda da uygun ve esnek bir sisteme sahiptir.

mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın

Takip Uygulaması mSpy Kaç TL?

Aşağıda yer alan tabloda mSpy fiyat listesi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Fakat seçeceğiniz planın farklı özelliklere sahip olduğunu belirtmekte fayda var. 1-12 aylık Premium paketlerde süre uzadıkça fiyatın da azalacağını unutmayın.

  • 1 Ay – $48.99 
  • 3 Ay – $27.99
  • 12 Ay – $11.66

Bir mSpy Premium aboneliği ile aşağıdaki takip işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

  • Mesaj okuma
  • Sohbet geçmişi ve arama rehberi görüntüleme
  • Arama geçmişi ve kaydedilen yer imleri 
  • Takvim etkinlikleri ve notlar
  • Yüklenen uygulamalar
  • Fotoğraflar ve videolar
  • Güncel GPS takibi
  • Gelen ve giden aramalar
  • Anahtar kelime alarmları
  • Ek cihaz bilgisi
  • Uygulama ve website takibi
  • WhatsApp, Hangouts, Instagram, Facebook, Kik, Line, Skype, Snapchat ve Viber takibi
  • Bağlanılan Wi-Fi ağlarının takibi
  • Gelen aramaları kısıtlama
  • IMessages görüntüleme
  • Coğrafi sınırlama belirleme
  • Keylogger ile şifre bulma
  • Ekran kaydedici kullanma

mSpy takip işlemlerini

Sık Sorulan Sorular

Yukarıda mSpy ne kadar ve uygulamanın özellikleri nelerdir sorularını yanıtladık. Peki uygulamaya dair sık sorulan sorular nelerdir? Abonelik sistemi ve iade sürecine dair bilgi almak için aşağıda yer alan yanıtlara göz atmanızı öneririz.

Satın Aldıktan Sonra Ne Olacak?

Siz mSpy fiyat listesi üzerinden abonelik seçtikten sonra kullanılabilir ödeme yöntemleri ile işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Sistem ödemenizi işledikten sonra mSpy’dan bir karşılama epostası alacaksınız. Bu epostadan denetim paneline bir bağlantı ve giriş bilgilerinize ulaşabilirsiniz. Hesabınıza erişmek için bağlantıya tıklayın ve takip sistemini kurmak için sonraki adımları izleyin.

mSpy Hangi Ödeme Yöntemlerini Kabul Ediyor?

Farklı ödeme yöntemleri ile takip uygulamasının Premium sistemine dahil olabilirsiniz. mSpy yaşadığınız bölgeye bağlı olarak farklı ödeme yöntemleri sunmaktadır. Şu anda uygulamanın kabul ettiği ödeme yöntemleri: - Kredi/banka kartları - Apple Pay - Google Pay - Sofort - Boleto Bancario - iDeal

Nasıl İade Talebinde Bulunurum?

mSpy'da teknik sorunlar yaşadığınız ve teknik ekibimizin çözüm sunamadığı durumlarda tam iade talebinde bulunabilirsiniz. Aynı zamanda [email protected] eposta adresine talebinizi iletebilirsiniz. Telefon ve mesajlaşma yoluyla iade taleplerini kabul etmediğimizi belirtelim. Talebinizi iletmeden önce İade Şartları’na göz atarak sebeplerinizin geçerliliğini kontrol edebilirsiniz.

mSpy Aboneliğimi Nasıl Yükseltebilirim?

Bir üst seviye aboneliğe geçmek oldukça kolaydır. Denetim paneline giriş yapın ve Ödeme sekmesini açın. Buradan takip cihazını seçin ve açılan menüden yeni planınızı belirleyin. Renew, yani Yenile butonuna bastıktan sonra kilidi açılan yeni mSpy özelliklerini kullanabilirsiniz.

Öncelikli Destek Hattı Nedir?

Premium abonelerimize sunduğumuz ücretsiz destek hizmetinin yanı sıra mSpy bir Öncelikli Destek Hattı’na da sahiptir. $12.99’luk ödeme ile kişiselleştirilmiş müşteri desteğinden faydalanabilirsiniz. Öncelikli Destek Hattı temsilcilerimiz mSpy’da yaşayabileceğiniz tüm sorunları çözme noktasında hizmet sunar. Size adım adım yardımcı olan operatörlerimiz süreci detaylı bir şekilde anlatır. Bu hizmet ödemesinin iade edilmeyeceğini belirtelim.

MAssistance Nedir?

mSpy ücreti ne kadar gibi sorularınızı bu tür makalelerimizden öğrenebilirsiniz. Uygulamanın sahip olduğu özellikleri de benzer içeriklerimizde listeledik. Ancak takip yazılımının yüklenmesi sürecinde yardıma ihtiyaç duymanız da mümkündür. İşte bu noktada devreye mAssistance giriyor. Teknik uzmanlarımızdan oluşan mAssistance ekibi uygulamanın yüklenmesi konusunda uzaktan destek sağlıyor. Ekibimiz Team View üzerinden süreci yöneterek mSpy’ın cihazlara kurulumunu gerçekleştiriyor. MAsisstance hizmetini $53.99’a satın alabilir ve temsilcilerimiz ile bir görüşme süreci başlatabilirsiniz.

mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın

Ebeveyn kontrol uzmanı. Uzun yıllar yurtdışında ebeveyn kontrol uygulamaları üzerine çalışmış ve telefon takip uygulamalarının Türkiye’de yerelleştirilmesine yardımcı olmuştur. Uzman yazar olarak çeşitli yayınlarda engin tecrübelerini paylaşmaktadır.

  • Masrafları önceden bilmek iyi olur. MAassistance’ı deneyeceğim, bana iyi geldi. Detaylı karşılaştırma için teşekkürler.

Yanıt bırak:

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Üste Dön

mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın