Kendi Telefonunuzdan Başkasının Samsung Telefonunu Nasıl Takip Edersiniz?

Gokmen Senturk

Başka birinin telefonunu takip etmek ve içeriğindeki bilgileri görebilmek için çok geçerli nedenleriniz olabilir. Çocuklarınızın internet aktivitelerinden endişeleniyor ya da partnerinizin sizi aldattığından şüpheleniyor olabilirsiniz. Başka telefonu takip etmenin çok güvenli ve kesin bir yolu var. İşte bu yazıda kendi telefonunuzdan Samsung takip etme için neler yapmanız gerektiğini derledik.

İçindekiler

Kimin Telefonunu Takip Etmek İsteyebilirsiniz?

  1. Eşinizin ya da sevgilinizin telefonunu takip etmek isteyebilirsiniz. Son zamanlarda olduğundan farklı davranıyor ve telefonunu sizden gizlemeye çalışıyorsa, onun nerelere gittiğini ya da kimlerle konuştuğunu öğrenmeye çalışabilirsiniz. Samsung telefon takip programı arıyor olabilirsiniz.
  2. Çocuğunuzun telefonunu takip etmek isteyebilirsiniz. Okula gitmediğinden ve arkadaşlarıyla dışarıda zaman geçirdiğinden şüpheleniyor olabilirsiniz. Telefonunu izleyerek nerede olduğunu görebilirsiniz. Kötü niyetli insanlarla birlikte olduğundan şüphe duyuyor olabilirsiniz ve kimlerle konuşup yazıştığını bilmek en doğal hakkınızdır. Samsung takip programı tam size göre.
  3. Yaşlı ebeveynlerinizin interneti doğru kullanmadıklarından endişe ediyorsanız, internet zorbalarının onlara zarar verebileceğiyle ilgili endişeleriniz olabilir. Dolandırıcıların tuzağına düşebilecekleriyle ilgili endişeleriniz olabilir ve bu nedenle telefonlarını izleyerek onlara gelen mesajları ya da kimler tarafından arandıklarını bilmek isteyebilirsiniz. Samsung telefon takibi ile bu mümkün.
  4. Madde ya da alkol bağımlılığı olan bir arkadaşınız için endişeleniyor ve onun iyi olup olmadığını merak ediyor olabilirsiniz. Bağımlılığı olan kişilerin kolayca hata yapabileceklerini ya da dolandırılabileceklerini bildiğiniz için onların telefonlarını takip ederek güvende olup olmadıklarını görmek isteyebilirsiniz. Samsung takip uygulaması.

Ayrıca Okuyun Samsung Cihaz Takip İşlemi Nasıl Yapılır?

Samsung Telefon Takibi İçin En İyi 5 Casus

Telefon takibi yapmak için özel olarak geliştirilmiş yazılımlar arasından hangisini kullanacağınızdan emin olmayabilirsiniz. Samsung telefon takibi için kullanabileceğiniz en iyi 5 casus program şunlardır:

1. mSpy

samsung telefon takip programı

Dünyada en çok kullanılan ve tercih edilen telefon takip yazılımlarından biri. Yüklenmesi kolay. Arka planda gizlice çalışır. 7/24 müşteri desteği ile her an yanınızdadır.

Tüm aramaları, SMS mesajlarını, sosyal medya hesaplarını, e-posta içeriğini, telefonda bulunan görsel medyanın tamamını, WhatsApp, Messenger gibi sohbet uygulamalarını, konum bilgisini, ajandayı ve internet aktivitesini izleyebilirsiniz. Telefonu uzaktan kontrol ederek zararlı uygulamaları ve siteleri engelleyebilirsiniz.

mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın

Keylogger özelliği sayesinde, belirlemiş olduğunuz bazı kelimeler telefonda kullanıldığı an bildirim alırsınız. Geofencing özelliğiyle sevdikleriniz için güvenli konumlar belirleyebilir ve bu yerlerin dışına çıktıklarında uyarı alırsınız. Samsung takip etme programı olarak çok uygun.

2. Eyezy

Samsung cihaz takip etme için yine çok güçlü bir program. Kolay kurulum, arka planda gizlice çalışma özellikleri.

Tüm SMS yazışmaları, konum bilgisi, gelen ve giden aramaların saat ve süre bilgisi, ajandaya ulaşım, telefona kaydedilen tüm görsel ve diğer dosyalara erişim, internet aktivitesini görme ve zararlı sitelere erişimi engelleme, magic alert ile zararlı konuşmalar yapıklarında bildirim alma ve daha fazlası bu uygulamada.

Yüksek teknolojinin tüm yeniliklerinden yararlanılan bu uygulama ile çocuklarınızı ve sevdiklerinizin telefonlarını güvenle takip edebilirsiniz.

3. Hoverwatch

Gizli bir telefon takip uygulaması. Hedef telefona yüklendikten sonra arka planda gizlice çalışır. Fakat bu özelliği dilediğiniz zaman açık hale de getirebilirsiniz.

Tüm aramalara erişim izni verir. Telefondaki internet aktivitesini rapor eder. Facebook, Snapchat ve WhatsApp mesajlarını görebilirsiniz. Instagram’ı izleyebilirsiniz. Kik ve Viber takibi yapabilirsiniz.

Ayrıca kamerayı kontrol edebilirsiniz. Tüm kişi listesine erişime izin verir. Android, Windows ve Mac için üç ayrı takip seçeneği bulunuyor. Ayrıca yine 3 ayrı ödeme planından kendinize uygun olanı seçmeniz mümkün.

4. Cocospy

Android telefonlar için üretilmiş bir casus takip programı. Çocuklarınızı, partnerinizi ya da çalışanlarınızı takip etmeniz için en iyi programlardan biri. Öncelikle sitede kendinize hesap açıp, size uygun planı seçtikten sonra, yazılımı hedef telefona yüklüyorsunuz. Bunun için rooting yapmanıza gerek yok. Ardından hemen takibe başlayabilirsiniz.

Sunduğu özellikler arasında, konum bilgisi, SMS mesajlar, geçmiş aramalar da dahil olmak üzere tüm arama kayıtları, Geofence, Keylogger, tüm görsel medyaya erişim, Snapchat takibi, internet aktivitesi ve daha fazlası bulunuyor. Arka planda gizlice çalışıyor ve telefon ekranında simgesi bulunmuyor.

5. PanSpy

Yine android cihazlar için geliştirilmiş en iyi takip programlarından biri daha. 25 taneden fazla özelliği sayesinde bir telefonda bulunan neredeyse her şeyi takip etmeniz mümkün. Bu özellikler arasında SMS izleme, konum takibi, ekran süresi ve uygulamalarda geçirilen zaman bilgisi, tüm sosyal medya hesaplarının izlenmesi, belli uygulamalar için zaman kısıtlaması ayarı yapabilme, aramalara ve kişi listesine erişim, telefonda kayıtlı görsel medyaya, e-postalara ve ajandaya erişim bulunuyor.

3 günlük bedava deneme süresi bulunan uygulamanın yüklenmesi dakikalar içinde tamamlanıyor. iPhone ve android telefonların takibi için uygun. Özellikle çocuklarının telefonlarını takip etmek isteyen ebeveynler için birebir.

samsung takip etme

Sonuç

Telefonumda casus program olduğunu nasıl anlarım Samsung diye soranlar o kadar çok ki. İnternetin faydaları kadar hayatımıza zarar verebileceği yönleri de biliyoruz. Özellikle söz konusu sevdiklerimiz olduğunda, onların cep telefonları aracılığıyla kötü niyetli kişilerin hedefi haline gelmesini istemiyoruz. Bunu engellemeniz ve telefon takibi yapabilmeniz için sizin adınıza en iyi beş Samsung telefon takip programını inceledik.

mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın

Ebeveyn kontrol uzmanı. Uzun yıllar yurtdışında ebeveyn kontrol uygulamaları üzerine çalışmış ve telefon takip uygulamalarının Türkiye’de yerelleştirilmesine yardımcı olmuştur. Uzman yazar olarak çeşitli yayınlarda engin tecrübelerini paylaşmaktadır.

Yanıt bırak:

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Üste Dön

mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın