Hoverwatch Yorum, Nasıl Kullanılır ve Özellikleri Nelerdir?

Gokmen Senturk
Hoverwatch yorum

Günümüzde internet güvenliği daha zorlaşıyor. Kötü niyetli kişilerin interneti kullanarak sevdiklerimize zarar verme endişesini hepimiz yaşıyoruz. Bunun yanı sıra hızla artan arkadaşlık ve sosyal medya siteleri nedeniyle eşimizin ya da partnerimizin bizi aldatma şüphesi de taşıyor olabiliriz. Tüm bu soru işaretlerinden kurtulmak için karşı tarafın telefonunu takip etmeye karar verdiğinizde ne yapacağınızı biliyor musunuz?

Hoverwatch başka bir telefonu her yönüyle takip etmenize yarayacak casus bir programdır. Peki Hoverwatch nasıl kullanılır? Bu programla Android cep telefonlarındaki SMS’leri, arama kayıtlarını, konum bilgilerini, internet geçmişini, tüm sosyal medya hesaplarını, takvim ve ajandayı, kişiler listesini, telefona yüklenmiş olan uygulamaları ve çok daha fazlasını karşı tarafın haberi olmadan takip edebilirsiniz. Hoverwatch kullananlar yorumları ve geribildirimleri ile bu uygulama hakkında bize fikirlerini belirtmişlerdir.

İçindekiler

Hoverwatch ve mSpy Karşılaştırması. Hangisi Daha İyi?

Güvenilir ve sorunsuz çalışan bir telefon takip programı aradığınızda her iki yazılımın da işinize yarayacağınız söyleyebiliriz. Fakat elbette sundukları hizmetler arasında farklılık var. Örneğin mSpy hem Android hem de iOS cihazlarda çalışıyor olmasına rağmen Hoverwatch Android telefonlarda ve Mac ve Windows arayüzlü bilgisayarlarda çalışıyor. Hoverwatch’ı iPhone ve Windows telefonlara yükleyemiyorsunuz. Hoverwatch nasıl kurulur sorusuna yanıt arıyorsanız, uygulamanın web sitesinde detaylı bilgi bulabilirsiniz.

mSpy ile iCloud şifresini bildiğiniz hesaplara ait telefonlara fiziksel erişiminiz olmadan programı yükleyebilirsiniz. 7/24 müşteri destek hattı sayesinde kafanızdaki soruların tümüne yanıt bulacak ve programı yüklerken adım adım yardım alabilecek ve dakikalar içerisinde kolayca yükleme yapabileceksiniz.

Bir telefonun her yönüyle takip edilmesi gereken en temel özelliklerin yanı sıra mSpy uygulaması telefondaki uygulamalara ya da ziyaret edilen internet sitelerine erişimi uzaktan engellemenize izin verir. Böylece zararlı bulduğunuz içeriklerden sevdiklerinizi koruyabilirsiniz. 144 TL’den başlayan son derece uygun fiyatlarla mSpy ile dilediğiniz bir telefonu hemen takip etmeye başlayabilirsiniz.

mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın

Hoverwatch’ın en Kullanışlı Özellikleri?

Başka bir telefonu takip etmek istediğimizde bizim için en önemli olan bilgiler konum bilgisi, arama kayıtları, sosyal medya hesaplarının takibi ve kişiler listesidir. Bunun dışında SMS kayıtları, telefondaki tüm görsel medya, internet geçmişi ve yapılacaklar listesini de görmek isteyebiliriz. İşte Hoverwatch ile bunların tamamına erişebilirsiniz.

Facebook, WhatsApp, Snapchat, Signal, Wechat, Telegram ve Instagram hesaplarını takip edebilir, Kik messengerda neler konuştuklarını görebilirsiniz. Telefon konuşmalarını da kaydeden bu program, size özel olarak açılan bir kontrol panelden her bilgiye anında online olarak ulaşmanıza olanak tanır. Ayrıca çok güvenli bir platform olmayan Line messengerda sevdiklerinizin kötü niyetli kişilerle konuşup konuşmadığını da izleyebilirsiniz.

hoverwatch facebook mesaj takibi

Yukarıda saydıklarımıza ek olarak, kullanıcı ekran kilidini her açtığında ön kamera otomatik olarak ekran görüntüsü alır ve size gönderir. Gizli modda çalıştığı için hedef telefonun sahibi telefonun ekranında uygulama ilgili herhangi bir simge göremez ve takip edildiğinden haberi olmaz. Hedef telefondaki sim kart değişse bile uygulama takip etmeye devam eder. Üstelik yeni sim kartın telefon numarasını da kaydeder. Hoverwatch kullananlar bu en çok bu özellikleri kullanışlı bulmuşlardır.

Ayrıca Okuyun Cep Telefonuna Casus Yazılım Nasıl Yüklenir?

Hoverwatch’ın Artıları ve Eksileri

hoverwatch TR

Hoverwatch kullanıcı yorumları bize bu uygulamanın artı ve eksilerini şöyle göstermektedir:

Kullanışlı yönleri:

  • Hoverwatch’ın son derece etkili çağrı kaydetme özelliği, uzak bir konumdan hedef cihaza gelen ve giden çağrıları kaydetmenize olanak tanır.
  • Yazılım, kullanıcı Wi-Fi ve/veya GPS’i kapatmış olsa bile hedef telefonun/cihazın konumunu size bildirir.
  • Demo modunda özellikleri test edebilirsiniz.
  • Tam bir gizlilik modunda çalışıyor ve kurulduktan sonra onu telefonda bulmak imkansız.
  • Belirli bir zamanda beş cihaza kadar takip sağlıyor.
  • Android, Windows ve macOS için kullanılabilir.
  • Kullanıcı telefonunun ekran kilidini her açtığında bir fotoğraf çekebiliyor.
  • Özelliklerin çoğu root edilmiş bir Android’e sahip olmanızı gerektirmiyor.
  • Kullanımı kolay.

Kullanışsız yönleri:

  • Hedef telefona fiziksel erişim şart.
  • Bazı kullanıcılar Hoverwatch yazılımının Android 6.0 cihazlarda bazen çalışmayı durdurduğunu iddia ediyor.
  • Önceki aboneliğiniz sona erdikten yedi gün sonra otomatik olarak aboneliğiniz iptal ediliyor.
  • Hoverwatch’ın bilgileri güncellemesi bazen zaman alıyor.
  • Skype konuşmalarını kaydetmenize izin vermiyor.
  • Yalnızca Android telefonlar içindir ve iOS için mevcut değildir.

Yukarıda, değişik kullanıcılardan gelen Hoverwatch yorum ve geribildirimlerine göre Hoverwatch’ın artı ve eksilerine bakarak, programın sizin için uygun olup olmadığına karar verebilirsiniz.

Ayrıca Okuyun En Iyi Uzaktan Telefon Dinleme Programları Ve Özellikleri

Sonuç

Sevdiklerinizin internet güvenliğini sağlamak, çalışanlarınızı iş saatleri içerisinde takip etmek ya da eşinizin sizi aldattığı ile ilgili şüphelerinizi açıklığa kavuşturmak için kendinize uygun bir casus telefon takip programı arıyor olabilirsiniz. Bu yazıda size Hoverwatch’ın bu konudaki özelliklerini artı ve eksileriyle birlikte tanıtmaya çalıştık.

mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın

Ebeveyn kontrol uzmanı. Uzun yıllar yurtdışında ebeveyn kontrol uygulamaları üzerine çalışmış ve telefon takip uygulamalarının Türkiye’de yerelleştirilmesine yardımcı olmuştur. Uzman yazar olarak çeşitli yayınlarda engin tecrübelerini paylaşmaktadır.

Yanıt bırak:

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Üste Dön

mspy-banner-image
Daha iyi bir takip çözümü yok!
Bugün huzurun tadını çıkarın